Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SIA “LSC Shipmanagement” jauns valdes priekšsēdētājs
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2016-12-15 16:36:58
Versijas komentārs
Teksts

Iekšējā informācija, 2016-12-15 15:36

Sākot ar 2016. gada 16. decembri SIA “LSC Shipmanagement” (LSCSM) valdes priekšsēdētāja amatu ieņems Mikjals Polsens (Mikkjal Poulsen), nomainot Alisteru Makiju (Alastair McKee), kurš šī gada nogalē dosies godam pelnītā pensijā.

Mikjalam Polsenam ir  vairāk nekā 25 gadu pieredze kuģniecības nozarē un vairāk nekā 10 gadu praktiskā pieredze. Pēdējos divus gadus Mikjals Polsens bijis “MHWirth” reģionālais vadītājs Dienvidkorejā, piedaloties dažādu projektu attīstīšanā, kā arī veidojot uzņēmuma reputāciju un sadarbību ar klientiem un citām ieinteresētajām pusēm. Pirms tam strādājis uzņēmumos “Thome Ship Management Thailand Co. Ltd”, “Tolani Singapore Pte. Ltd”, “Torm Singapore Pte. Ltd” un “Torm Denmark”.
 
Jaunais vadītājs turpinās jau veiksmīgi uzsākto LSCSM darbības ievirzi. “Augsta pakalpojumu kvalitāte un drošība ir mūsu pamatvērtības, kuras apvienojumā ar konkurētspējīgu cenu nodrošina veiksmīgu kuģu tehnisko pārvaldību. Augsti novērtēju kuģu apkalpes komandu un krasta darbinieku profesionalitāti. Tā līdz šim ir bijusi panākumu atslēga un būs prioritāte arī turpmāk,” uzsver Mikjals Polsens.
 
Līdzšinējais LSCSM valdes priekšsēdētājs Alisters Makijs uzsāka darbu SIA “LSC Shipmanagement” 2011. gada 20. jūnijā kā tās rīkotājdirektors, 2011. gada 15. septembrī tika iecelts par valdes locekli, bet 2014. gada martā par valdes priekšsēdētāju. AS “Latvijas kuģniecība” un LSCSM izsaka pateicību Alisteram Makijam par ieguldīto darbu un pūlēm uzņēmuma attīstībā un novēl patīkamu aiziešanu pensiju līdz ar 2016. gada 31. decembri.
 
Par SIA “LSC Shipmanagement”
 
“LSC Shipmanagement” ir AS “Latvijas kuģniecība” 100% piederoša sabiedrība ar ierobežotu atbildību. Tā veic kuģu tehnisko vadību un nodrošina efektīvu un drošu kuģu ekspluatāciju, piedāvā konsultācijas kuģu jaunbūvju projektu izstrādē un kuģu tehniskā stāvokļa novērtēšanā, kā arī komplektē apkalpes naftas un ķīmiskiem tankkuģiem.
 
Par AS “Latvijas kuģniecība”
 
AS “Latvijas kuģniecība” (Nasdaq Riga: LSC1R) pieder kuģi vidēja izmēra un handy tankkuģu segmentos. Uzņēmumam īpašumā ir 16 moderni kuģi, nodrošinot darbu vairāk nekā 1300 profesionāliem un augsti kvalificētiem jūrniekiem no Latvijas. LK meitas uzņēmums LSC “Shipmanagement” papildus tehniski pārvalda vēl 7 kuģus, kopumā vadot 23 kuģu lielu floti. LK flotes vidējais vecums ir 8 gadi. Visi kuģi saņēmuši ISM (International Safety Management) sertifikātus.
 
Papildu informācija:
Artis Ozoliņš, komunikācijas konsultants
AS “Latvijas kuģniecība”
Tālrunis: +371-26179051
E-pasts: Artis.Ozolins@mccannconsulting.lv
www.lk.lv
Pielikumi