Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Ārkārtas akcionāru sapulces nodrošināšanai 1. un 2. septembrī akciju tirdzniecība biržā būs apturēta
Emitents Latvijas gāze, AS (097900BGMO0000055872)
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2016-08-19 15:03:02
Versijas komentārs
Teksts

Lai nodrošinātu skaidru Latvijas Gāzes akcionāru tiesību statusu uz brīdi, kad tiks veidots jaundibināmā uzņēmuma Conexus Baltic Grid akcionāru saraksts, Latvijas Gāze ir lūgusi Biržu apturēt uzņēmuma akciju tirdzniecību 1. un 2. septembrī. Tādējādi tiks nodrošināta visu standarta tirdzniecības darījumu noslēgšanās līdz akcionāru saraksta noteikšanas brīdim, kas būs 2. septembra dienas beigas.

Atgādinām, ka ieraksta datums dalībai 2. septembra Ārkārtas akcionāru sapulcē ir 25. augusts. Tas nozīme, ka, ja akcionārs vēlas balsot akcionāru sapulcē "par" vai "pret" Latvijas Gāzes sadalīšanu un tādējādi vēlas vai nu kļūt par Conexus Baltic Grid akcionāru, vai arī pieteikties uz kompensāciju, akcionāram jānodrošina, ka viņš kļūst par akcionāru līdz šī akcionāru saraksta sagatavošanai, kā arī jāsaglabā akcijas savā īpašumā līdz 2. septembra dienas beigām.

Savukārt tiem, kas iegādāsies Latvijas Gāzes akcijas pēc 25. augusta, būs iespēja pieteikties uz Conexus Baltic Grid akcijām rakstveidā līdz pat balsojuma brīdim 2. septembrī.

Vienlaicīgi aicinām tos akcionārus, kas nav pret uzņēmuma sadalīšanu, jau laicīgi rakstveidā pieteikties uz jaunā uzņēmuma akcijām. Piesakoties rakstveidā, dalība akcionāru sapulcē vairs nav obligāta.

Vairāk informācijas meklējiet: http://www.lg.lv/?id=3408&lang=lat

Vinsents Makaris
Tel. + (371) 67 369 144
E-pasts: IR@lg.lv
 

Pielikumi