Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Atkārtoti aicinām pieteikties uz akcijām
Emitents Latvijas gāze, AS (097900BGMO0000055872)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2016-07-28 15:30:15
Versijas komentārs
Teksts

 

 

Latvijas Gāze aicina savus akcionārus pieteikties uz jaundibināmā uzņēmuma AS "Conexus Baltic Grid" akcijām. Jaunais uzņēmums tiks veidots, atdalot pārvades un uzglabāšanas operācijas no Latvijas Gāzes.

Katram akcionāram ir tiesības saņemt tikpat akciju jaunajā uzņēmumā, cik tam pieder Latvijas Gāzē. Akcijas iegūstamas bez maksas un akcionāri var saglabāt savā īpašumā abu uzņēmumu akcijas.

Tie akcionāri, kas rakstveidā nepieteiksies uz akcijām vai neizteiks savu pozīciju septembrī paredzētajā Ārkārtas akcionāru sapulcē, zaudēs iespēju iegūt jaunā uzņēmuma akcijas vai kompensāciju.

Aicinām tos akcionārus, kas nolēmuši kļūt par jaunā uzņēmuma akcionāriem, līdz septembrim iesniegt rakstveida pieteikumus uz akcijām. Vienīgais nosacījums pieteikumu iesniedzējiem - jāsaglabā savā īpašumā Latvijas Gāzes akcijas līdz 2. septembrī paredzētās Ārkārtas akcionāru sapulces dienas beigām.

Pieteikumus uz akcijām var sūtīt ierakstītā vēstulē, uz e-pastu info@akcionari.lg.lv ar elektroniski parakstītu dokumentu, kā arī iesniegt personīgi Rīgā klientu apkalpošanas centrā. Pieteikuma formas, iesniegšanas kārtība un plašāka informācija par iespējām atrodama uzņēmuma interneta mājaslapā sadaļa Uzņēmuma reorganizācija: http://www.lg.lv/?id=3408&lang=lat

Vinsents Makaris

Tel. + (371) 67 369 144

E-pasts: IR@lg.lv

Pielikumi