Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par izmaiņām AS "Reverta" valdē
Emitents Reverta, AS (iepriekšējais nosaukums - Parex banka, AS) (097900BHBR0000064855)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2016-05-30 12:55:28
Versijas komentārs
Teksts

Akciju sabiedrība ”Reverta” informē, ka no šā gada 1. jūnija darba attiecības ar uzņēmumu pārtrauks tās valdes loceklis, vecākais viceprezidents Edgars Miļūns, kurš ir nolēmis turpināt profesionālās karjeras izaugsmi citā uzņēmumā. 
Edgars Miļūns  sešos darbības gados „Revertā” sevi ir pierādījis kā augsta līmeņa vadītāju un ekspertu nekustamo īpašumu attīstīšanas,  pārvaldīšanas un pārdošanas jomās, strādājot ar sarežģītiem augstas vērtības projektiem. Viens no nesen veiksmīgi īstenotajiem Edgara Miļūna vadītajiem projektiem ir „airBaltic” centrālās biroja ēkas rekonstrukcijas, iznomāšanas un pārdošanas darījums, kura kopējā summa sasniedza 6,19 miljonus eiro.

Nolūkā samazināt administratīvos izdevumus, kā arī ņemot vērā plānoto „Revertas” darbības izbeigšanu līdz nākamā gada beigām, „Revertas” padome ir atbalstījusi uzņēmuma valdes priekšlikumu turpināt tālāko darbu divu valdes locekļu sastāvā. Tāpat kā iepriekš, darbu „Revertas” valdē turpinās valdes priekšsēdētāja, prezidente  Solvita Deglava un valdes locekle, vecākā viceprezidente Ruta Amtmane.

Saskaņā ar „Revertas” Statūtiem uzņēmuma valde ir lemt spējīga divu cilvēku sastāvā.


Papildus informācijai:

Akciju sabiedrības „Reverta” darbība ir koncentrēta trīs galvenajos virzienos: kredītu restrukturizācija, parādu atgūšana, kā arī nekustamo īpašumu pārvaldīšana un pārdošana.
Saskaņā ar Eiropas Komisijas apstiprināto „Parex bankas” restrukturizācijas plānu „Revertas” darbība tiek izbeigta 2017. gada beigās. Līdz noteiktā termiņa beigām „Revertai” jāpabeidz portfeļa izstrāde un uzņēmuma darbība.

Lai uzzinātu par AS „Reverta” vairāk, lūdzam apmeklēt uzņēmuma korporatīvo mājas lapu: www.reverta.lv.


Sīkākai informācijai:
Marita Ozoliņa
Komunikāciju un mārketinga direkcijas vadītāja
Tālr. 67779142 vai 29287169
E-pasts: marita.ozolina@reverta.lv
 

Pielikumi