Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
“Olainfarm” plāno šogad palielināt “Tonus Elast” apgrozījumu līdz 9 miljoniem eiro
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2016-05-25 22:56:24
Versijas komentārs
Teksts

  

Olaine, 2016.gada 26.maijā

 

 “Olainfarm” plāno šogad palielināt “Tonus Elast” apgrozījumu līdz 9 miljoniem eiro

 

 

AS “Olainfarm” plāno, ka SIA “Tonus Elast” apgrozījums 2016.gadā varētu pieaug līdz 9 miljoniem eiro. Tas ir par 23% vairāk nekā pērn, kad SIA “Tonus Elast” apgrozījums bija 7,3 miljoni eiro. Peļņa varētu saglabāties 2015.gada līmenī jeb sasniegt 1,7 miljonus eiro.  Tuvāko trīs gadu laikā SIA “Tonus Elast” apgrozījuma un peļņas pieaugums varētu sasniegt 50%. Jau drīzumā tiek sagaidīts straujš SIA “Tonus Elast” realizācijas kāpums Krievijā un Ukrainā.

 

2016.gada 12.maijā AS “Olainfarm” noslēdza līgumu par elastīgo medicīnisko izstrādājumu ražotāja SIA “Tonus Elast” 100% kapitāla daļu iegādi. Darījuma summa ir 14 miljoni eiro. Finansējums tika piesaistīts, noslēdzot līgumu ar AS “ABLV Bank” par ilgtermiņa kredītu uz 10 gadiem. 

 

1995.gadā dibinātā SIA “Tonus Elast” ražo elastīgos medicīniskos izstrādājumus - no elastīgajām saitēm līdz pat konstrukcijas ziņā sarežģītiem korsešu izstrādājumiem, kas paredzēti grūtniecēm un jaunajām māmiņām bērna zīdīšanas laikā. Uzņēmuma produktu portfelī ir vairāk nekā 100 dažādu produktu veidi, no kuriem vispieprasītākie ir saites un kompresijas izstrādājumi. Lielākie eksporta tirgi ir NVS, Eiropas Savienības valstis, Indija un Tuvo Austrumu valstis.

 

SIA “Tonus Elast” ražotnē Nīcas novadā strādā nedaudz vairāk nekā 200 darbinieki. Tā atbilst mūsdienīga medicīnas preču ražotāja prasībām, ko apliecina LVS EN ISO 9001:2009 sertifikāts.

 

 

AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar vairāk nekā 40 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. Šobrīd AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 40 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

 

 

Papildu informācija:

Salvis Lapiņš

AS „Olainfarm“ valdes loceklis

mob. tālr. +37126448873

e-pasts: slapinsh@olainfarm.lv

 

 

Pielikumi