Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “Latvijas kuģniecība” lielākais akcionārs „Vitol” sniegs prezentāciju par attīstības plāniem Latvijā
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2016-03-04 09:30:45
Versijas komentārs
Teksts

Pirmdien, 7. martā, plkst. 14:30 „Vitol” sniegs prezentāciju par attīstības plāniem Latvijā, kuras laikā arī AS “Latvijas kuģniecība” vadība runās par aktualitātēm uzņēmumā un tendencēm kuģošanas nozarē.
Prezentācijas tiešraide pirmdien, 7. martā, plkst. 14:30 būs pieejama šeit: http://ej.uz/vitol
Prezentācijas vadīs un uz dalībnieku jautājumiem atbildēs Roberts Kirkups (Robert Kirkup), SIA „Vitol Baltics”, AS “Ventspils nafta” un AS “Latvijas kuģniecība” valdes priekšsēdētājs, Pols Tomass (Paul Thomas), AS “Latvijas kuģniecība” valdes loceklis, Larss Panclafs (Lars Pantzlaff), SIA ““Ventspils nafta” termināls” ģenerāldirektors, Dmitrijs Barkovs (Dmitry Barkov), SIA “LatRosTrans” ģenerāldirektors un valdes loceklis.
Par AS “Latvijas kuģniecība”
AS “Latvijas kuģniecība” (NASDAQ RIGA: LSC1R) ir starp lielākajiem pasaules kuģu īpašniekiem vidēja izmēra un handy tankkuģu segmentos un pēc naftas produktu pārvadājumu apjoma atrodas vadošajās pozīcijās starp līdzīgām kompānijām Ziemeļeiropā. Uzņēmumam pieder 16 moderni kuģi, nodrošinot darbu vairāk nekā 1300 profesionāliem un augsti kvalificētiem jūrniekiem no Latvijas, un papildus tehniski pārvalda vēl 5 kuģus, kopumā vadot 21 kuģu lielu floti. LK flotes vidējais vecums ir 8 gadi. Visi kuģi saņēmuši ISM (International Safety Management) sertifikātus.
Elīna Dobulāne, komunikācijas konsultante
AS “Latvijas kuģniecība”
Tālrunis: +371-25959447
E-pasts: elina.dobulane@vnafta.lv
www.lk.lv

Pielikumi