Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “Latvijas kuģniecība” valdē darbu turpina Pols Tomas un Kristofers Kernons
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2016-02-26 08:07:04
Versijas komentārs
Teksts

Ceturtdien, 25. februārī, AS “Latvijas kuģniecība” padome atkārtoti valdes locekļu amatos uz 5 gadiem pārvēlēja Polu Tomasu (Paul Thomas) un Kristoferu Džeimsu Kernonu (Christopher James Kernon). Pilnvaru termiņa sākums – š.g. 1. marts.

Pols Tomas ir AS „Latvijas kuģniecība” valdes loceklis kopš 2010. gada jūlija un vienlaikus ir arī „Vitol” grupas pasaules kuģošanas sektora vadītājs. „Vitol” grupā P.Tomas strādā kopš 1988. gada, bet kopš 2007. gada ieņem arī kuģošanas kompānijas „Finaval Spa” direktora amatu. Pola Tomasa īpašumā nav AS „Latvijas kuģniecība” akciju.

Kristofers Kernons ir AS „Latvijas kuģniecība” valdes loceklis kopš 2011. gada februāra. Dž.Kernonam ir vairāk nekā 20 gadu pieredze kuģošanas sektorā, bet kopš 2003. gada viņš ir atbildīgs par fraktēšanas projektu vadību „Vitol” grupā. Kristofera Kernona īpašumā nav AS „Latvijas kuģniecība” akciju.

Par AS “Latvijas kuģniecība”

AS “Latvijas kuģniecība” (NASDAQ RIGA: LSC1R) ir starp lielākajiem pasaules kuģu īpašniekiem vidēja izmēra un handy tankkuģu segmentos un pēc naftas produktu pārvadājumu apjoma atrodas vadošajās pozīcijās starp līdzīgām kompānijām Ziemeļeiropā. Uzņēmumam pieder 16 moderni kuģi, nodrošinot darbu vairāk nekā 500 profesionāliem un augsti kvalificētiem jūrniekiem no Latvijas, un papildus tehniski pārvalda vēl 5 kuģus, kopumā vadot 21 kuģu lielu floti. LK flotes vidējais vecums ir 8 gadi. Visi kuģi saņēmuši ISM (International Safety Management) sertifikātus.

Elīna Dobulāne, komunikācijas konsultante
AS “Latvijas kuģniecība”
Tālrunis: +371-25959447
E-pasts: elina.dobulane@vnafta.lv
www.lk.lv

Pielikumi