Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
„Olainfarm” dodas izbraukuma prezentācijās Baltijas un Ziemeļvalstu investoriem
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2015-10-23 14:09:15
Versijas komentārs
Teksts

  

Olaine, 2015.gada 23.oktobrī

 

„Olainfarm” dodas izbraukuma prezentācijās Baltijas un Ziemeļvalstu investoriem

 

No 26. līdz 30.oktobrim AS „Olainfarm” valdes loceklis un investoru attiecību vadītājs Salvis Lapiņš dosies izbraukuma prezentācijās, lai informētu kompānijas investorus Baltijas un Ziemeļvalstīs par uzņēmuma sniegumu, aktualitātēm un tuvākās nākotnes plāniem.

 

„Izbraukuma prezentācijas pie investoriem oktobra beigās, kurās atskatāmies uz paveikto un diskutējam par nākotnes plāniem, ir kļuvušas jau par ikgadēju tradīciju. Tās novērtējam un gaidām gan mēs, gan investori, jo tiešajā komunikācijā varam daudz precīzāk izjust investoru noskaņojumu un tikt sadzirdēti,” piebilst Salvis Lapiņš, AS „Olainfarm” valdes loceklis un investoru attiecību vadītājs.

 

26.oktobrī notiks tikšanās ar investoriem Tallinā, 27.oktobrī – Helsinkos, 28.oktobrī – Stokholmā, kamēr 29.oktobrī un 30.oktobrī plānotas tikšanās ar AS “Olainfarm” investoriem Viļņā. Pavisam plānotas 20 tikšanās, kurās investoriem tiks prezentēta klāt pievienotā prezentācija.

 


AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar vairāk nekā 40 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. Šobrīd AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 35 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

 

Papildu informācija:

Salvis Lapiņš

AS „Olainfarm“ valdes loceklis

mob. tālr. +37126448873

e-pasts: slapinsh@olainfarm.lv

 

 

Pielikumi
Investor presentation baltnord15.pdf (1649.66 kB)