Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums
Emitents Latvijas tilti, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-04-17 10:00:48
Versijas komentārs
Teksts
 
 
 
 
PAZIŅOJUMS
 
Ar šo AS „Latvijas tilti” neatsaucami paziņo, ka masu saziņas līdzekļos izpaustā informācija par komersanta līdzdalību nelikumīgās uzņēmējdarbības veikšanā un nelikumīgi iegūto līdzekļu legalizēšanā, kā arī jebkura cita informācija par komersanta līdzdalību līdzīgos noziedzīgos nodarījumos neatbilst patiesībai. AS „Latvijas tilti” kategoriski noliedz iepriekšminēto informāciju.  
Ar šo AS „Latvijas tilti” neatsaucami paziņo, ka komercdarbība tiek veikta stingrā saskaņā ar Latvijas Republikā spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem.   
Turklāt paziņojam, ka komersantam ir ilggadēja darbības vēsture un nevainojama lietišķā reputācija. AS „Latvijas Tilti” ļoti skrupulozi izturas pret savu darījumu partneru izvēli, un visi finanšu pārskati tiek veikti stingrā saskaņā ar Latvijas Republikas normatīvo aktu prasībām un standartiem. Ņemot vērā publiskās AS statusu, visa finanšu informācija par AS „Latvijas Tilti” ir publiski pieejama.
 
 
 
Ar cieņu,
AS „Latvijas tilti” Valdes priekšsēdētājs                                   S.Brovkins        
                                 
 
 
 
 
 
Pielikumi