Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS "TRASTA KOMERCBANKA" atklāj atjaunotu mājas lapu
Emitents TRASTA KOMERCBANKA, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2015-04-22 16:49:00
Versijas komentārs
Teksts

AS "TRASTA KOMERCBANKA" ir pabeigusi darbu pie jaunā korporatīvā stila un šodien prezentē klientiem gan jauno identitāti, gan jauno mājas lapu www.tkb.eu.

Sagatavošanās darbi ilga gandrīz gadu, un tagad esošajiem un topošajiem bankas klientiem ir iespēja iepazīties ar modernu, ērtu un progresīvu mājas lapas dizainu, kā arī novērtēt jauno TKB imidžu.

Bankas vadība ir gandarīta, ka tagad TKB dzīvē sākas jauns posms, kas iezīmē ne tikai vizuālās pārmaiņas, bet arī kvalitatīvus uzlabojumus. "Ar prieku paziņoju, ka 22.aprīlī gan tiešā, gan pārnestā nozīmē mēs esam pāršķīruši vēl vienu lapu mūsu bankas vēsturē. Jaunā mājas lapa ir viens no TKB pārmaiņu simboliem, un tās galvenie plusi ir ērta navigācija, skaidrs un detalizēts bankas produktu un pakalpojumu apraksts, iespēja operatīvi sazināties ar banku un citas mūsdienīgas opcijas", tā izmaiņas komentē TKB Valdes priekšsēdētājs Gundars Grieze. Viņš arī paskaidroja, ko nozīmē jaunais vizuālais tēls: "Esam atjaunojuši arī bankas logotipu. Tā forma un jaunās korporatīvas krāsas – pelēks un bordo - iezīmē mūsu tieksmi uz priekšu, dinamiskumu, atvērtākas attiecības ar klientiem, prasmi sekot līdzi laikam, bet nenovirzīties no klasiskām private banking tradīcijām".

Kādu laiku no mājas lapas palaišanas vēl turpināsies tās uzlabošanas darbi, jo TKB vienmēr ir sekojusi līdzi jauno tehnoloģiju attīstībai, kas turpināsies arī nākotnē.

Šobrīd bankas vadība ir pārliecināta, ka pārmaiņas pozitīvi ietekmēs TKB darbu: "Šis solis ir jauns posms bankas attīstībā, un mēs esam pārliecināti, ka tas veicinās panākumiem bagātu sadarbību starp TKB un mūsu esošajiem un topošajiem klientiem!" – teica G.Grieze.

AS „TRASTA KOMERCBANKA” ir viena no pieredzes bagātākajām komercbankām Latvijā, kas darbojas finanšu tirgū jau no 1989. gada. Banka piedāvā plašu finanšu pakalpojumu spektru gan vietējiem, gan arī ārzemju klientiem. Ārpus Latvijas bankas konsolidētajai grupai ir pārstāvniecības Krievijā, Ukrainā, Baltkrievijā, Kazahstānā, Tadžikistānā, Azerbaidžānā, Honkongā, kā arī filiāle Kiprā.

Elīna Bikuļča
Sabiedrisko attiecību nodaļa
AS „TRASTA KOMERCBANKA”
Tel. +371 67027785
Elina.Bikulca@tkb.lv

Pielikumi