Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “Latvijas balzams”: aizliegums pārdot "Stolichnaya" un "Moskovskaya" Benelux valstīs neatstās ietekmi uz uzņēmuma darbību
Emitents Amber Latvijas balzams, AS (097900BGLZ0000056644)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2015-03-27 11:50:47
Versijas komentārs
Teksts

Komentējot Nīderlandes tiesas lēmumu, kas liek "Spirits International" pārtraukt "Stolichnaya" un "Moskovskaya" degvīnu tirdzniecību Nīderlandē, Beļģijā un Luksemburgā, AS “Latvijas balzams” informē, ka apjomi, kas tiek ražoti tālākai izplatīšanai Benelux valstīs, ir nebūtiski , un šis lēmums neatstās ietekmi uz uzņēmuma tālāko saimniecisko darbību.


Arī SPI Group, kas ir Stoli Group mātes uzņēmums, pēc kura pasūtījuma Latvijā tiek ražoti degvīni "Stolichnaya" un "Moskovskaya", ir izplatījis paziņojumu, kurā norāda, ka joprojām ir abu minēto preču zīmju īpašnieks vairāk nekā 190 pasaules tirgos, izņemot Krieviju, un izvērtēs iespējas un turpmākos soļus šī lēmuma sakara.


Pielikumā SPI Group pazinojums.
 

Papildu informācija:

Dana Hasana; dana.hasana@lb.lv

26355895

Pielikumi
Press Release Dutch ruling.pdf (313.00 kB)