Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Nordeka” valdes atzinums par AS „Nordeka” galīgo akciju atpirkšanas piedāvājumu.
Emitents Nordeka, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2015-03-10 15:33:49
Versijas komentārs
Teksts

2015.gada 4.martā Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) ir pieņēmusi lēmumu atļaut AS „Nordeka” akcionāram Jurim Savickim izteikt AS „Nordeka” galīgo akciju atpirkšanas piedāvājumu, apstiprinot vienas akcijas atpirkšanas cenu – 1,181 EUR.

AS „Nordeka” valde ir izvērtējusi akcionāra Jura Savicka izteikto AS „Nordeka” galīgo akciju atpirkšanas piedāvājumu un secinājusi, ka tas atbilst normatīvo aktu prasībām.

Valde uzskata, ka akcionāra izteiktais galīgais akciju atpirkšanas piedāvājums un tā īstenošana pozitīvi ietekmēs AS „Nordeka” darbību, samazinās uzņēmuma izmaksas. Šis akciju atpirkšanas piedāvājums neietekmēs uzņēmuma darbības stratēģijas, kā arī nākotnes plānu realizāciju. Akcionārs nav paredzējis mainīt esošo uzņēmuma darbības profilu un atrašanās vietu.

Akcionāru izteiktais obligātais akciju atpirkšanas piedāvājums neietekmēs „Nordeka” nodarbinātības politiku, uzņēmuma darbinieki saglabā darba vietas saskaņā ar noslēgtajiem darba līgumiem.

AS „Nordeka” valde

Pielikumi