Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Ieraksts no AS “Ventspils nafta” un AS “Latvijas kuģniecība” biznesa snieguma prezentācijas par 2014. gada rezultātiem
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2015-02-26 09:59:58
Versijas komentārs
Teksts

 Trešdien, 25. februārī AS “Ventspils nafta”, viena no Latvijas lielākajām naftas produktu transportēšanas, pārkraušanas un uzglabāšanas uzņēmumu grupām, un AS “Latvijas kuģniecība” aizvadīja biznesa snieguma prezentāciju akcionāriem, investoriem un citiem interesentiem. Tās laikā AS “Ventspils nafta” un AS “Latvijas kuģniecība” vadība runāja par aktualitātēm uzņēmumā, kā arī analizēja 2014. gada neauditētos finanšu rezultātus.

Pilns AS “Ventspils nafta” un AS “Latvijas kuģniecība” biznesa snieguma prezentācijas tiešraides ieraksts ir pieejams šeit: http://ej.uz/VN_LK_sniegums_2014, savukārt pasākuma laikā demonstrētā prezentācija ir pieejama pielikumā. 

Prezentācijas laikā AS “Ventspils nafta” uzņēmumu grupas vadība norādīja, ka tirgus vide joprojām ir izaicinājumu pilna, jo ģeopolitiskā nestabilitāte apvienojumā ar vāju Eiropas ekonomikas izaugsmi ietekmē naftas produktu transportēšanas uzņēmumu darbību.

Grupas uzņēmumu prezentācijas vadīja un uz dalībnieku jautājumiem atbildēja Roberts Kirkups (Robert Kirkup), AS “Ventspils nafta” un AS “Latvijas kuģniecība” valdes priekšsēdētājs, Pols Tomass (Paul Thomas), AS “Latvijas kuģniecība” valdes loceklis, Larss Panclafs (Lars Pantzlaff), SIA ““Ventspils nafta” termināls” ģenerāldirektors un valdes loceklis, kā arī Igors Stepanovs, SIA “LatRosTrans” ģenerāldirektors un valdes loceklis.

AS “Ventspils nafta” un AS “Latvijas kuģniecība” vadība pateicas visiem, kas piedalījās biznesa snieguma prezentācijā klātienē un arī ar interneta tiešraides starpniecību.

 

Par AS “Ventspils nafta”

AS “Ventspils nafta” ir viena no lielākajām uzņēmumu grupām Latvijā un darbojas naftas produktu transportēšanas, pārkraušanas, uzglabāšanas un kuģošanas jomā. AS “Ventspils nafta” ir koncerna mātes sabiedrība, kas pārvalda ieguldījumus grupas uzņēmumos, veicinot koncerna kopējās vērtības un katra atsevišķā uzņēmuma vērtības pieaugumu.

AS “Ventspils nafta” pieder 51% SIA ““Ventspils nafta” termināls”, kas ir lielākais naftas un naftas produktu termināls Baltijā; 66% SIA “LatRosTrans”, kas ir Latvijas-Krievijas lielākais kopuzņēmums Baltijā; 49,94% AS “Latvijas kuģniecība”, kas ir starp lielākajiem kuģu īpašniekiem vidēja izmēra un handy tankkuģu segmentos pasaulē.  

AS “Ventspils nafta” (NASDAQ OMX RIGA: VNF1R) akcijas kopš 1998. gada 20. oktobra tiek kotētas biržas NASDAQ OMX Riga Baltijas Oficiālajā sarakstā.

 

Papildu informācija:

Elīna Dobulāne, komunikācijas konsultante

AS "Ventspils nafta"

Tālrunis: +371 25959447

E-pasts: elina.dobulane@vnafta.lv

www.vnafta.lv

Pielikumi
VN_presentation_business update_25022015_LAT.pdf (2523.42 kB)