Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS Nordeka parakstījusi līgumus par sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanu
Emitents Nordeka, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2015-02-24 15:20:13
Versijas komentārs
Teksts

 Šā gada 19.februārī AS „Nordeka” parakstīja trīs līgumus ar Valsts SIA „Autotransporta direkcija” par sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanu ar autobusiem reģionālās nozīmes maršrutu tīkla daļās „Centrs-1A” (pakalpojumi tiks sniegti kopā partneriem AS „Rīgas taksometru parks” un AS „Liepājas autobusu parks”), „Centrs-1B” (pakalpojumi tiks sniegtikopā ar partneriem SIA „Aizkraukles ATU”, SIA „Ogres autobuss” un AS „Liepājas autobusu parks”) un „Centrs-1C” (pakalpojumi tiks sniegti kopā ar partneriem SIA „AIPS”, SIA „Tukuma Auto” un AS „Liepājas autobusu parks”). Tiesības sniegt sabiedriskā transporta pakalpojumus AS „Nordeka” kopā ar minētajiem partneriem ieguva, uzvarot atklātā konkursā.

Maršrutu tīkla daļās „Centrs-1A” un „Centrs-1C” pārvadājumi tiks uzsākti no š.g. 18.marta, daļā „Centrs-1B” – no š.g. 1.marta.

Noslēgtie līgumi ir spēkā līdz 2020. gada 31. decembrim.

AS Nordeka paredzamā kopējā līgumcena visam līgumu periodam ir 9 898 382 EUR.

Norēķini par sniegtajiem pakalpojumiem notiks atbilstoši 2012.gada 15.maija Ministru kabineta noteikumiem Nr. 341.

 

Papildus informācija:

Sergejs Zabavņikovs

Valdes priekšsēdētājs

Tel.: +371 67464620

E-pasts: nordeka@nordeka.lv

Pielikumi