Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS Latvijas balzams padomes paziņojums
Emitents Amber Latvijas balzams, AS (097900BGLZ0000056644)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-03-28 16:45:41
Versijas komentārs
Teksts

 

Informācija plašsaziņas līdzekļiem

A/s „Latvijas balzams” akcionāru padome paziņo, ka pēc kārtējās akcionāru pilnsapulces, kas šogad noritēs 29. aprīlī, valdes priekšsēdētājs Rolands Gulbis izteicis pēc paša vēlēšanās atstāt amatu.

R. Gulbis strādā uzņēmumā kopš 2001. gada, bet no 2003. gada augusta ir valdes priekšsēdētājs. Vadot uzņēmumu, kopā ar akcionāru un darba kolektīvu veikts nozīmīgs darbs uzņēmuma attīstībā., iegūtas un nostiprinātas līdera pozīcijas Latvijā, uzņēmuma produkti veido apmēram 40% no kopējā Latvijas alkoholisko dzērienu tirgus. Attīstīts eksports arī Baltijā. Kopumā uzņēmums eksportē „Latvijas balzams” zīmolu produkciju uz 28 valstīm. „Latvijas balzams” ir viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem valstī.


Nozīmīgs ir Rolanda Gulbja veiktais sabiedriskais darbs. Padomes loceklis Latvijas Darba devēju konfederācijā, valdes loceklis Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācijā, prezidents Latvijas Alkoholisko dzērienu ražotāju un izplatītāju asociācijā, stratēģisks konsultatīvais darbs Latvijas tirgotāju asociācijā un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamerā.

A/s „Latvijas balzams” padome
Pielikumi