Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Reģistrētas izmaiņas AS „Latvijas balzams” valdes sastāvā
Emitents Amber Latvijas balzams, AS (097900BGLZ0000056644)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Atcelts
Versija
Datums 2015-01-27 14:12:57
Versijas komentārs 2.rindkopā precizēta informācija par jaunievēletajiem valdes locekļiem.
Teksts

AS „Latvijas balzams” informē, ka ar uzņēmuma padomes 2014.gada 30.decembra lēmumu Nr.6/2014 veiktas sekojošas izmaiņas uzņēmuma valdes sastāvā:


no uzņēmuma valdes atcelta valdes locekle Signe Bīdermane un uzņēmuma valdē ievēlētas Jekaterina Stuģe un Līga Sleņģe, katra ar tiesībām pārstāvēt uzņēmumu kopā ar 3 citiem valdes locekļiem, savukārt valdes loceklis Ronalds Žarinovs iecelts par valdes priekšsēdētāja vietnieku ar tiesībām pārstāvēt uzņēmumu atsevišķi. Jaunievēlētajiem valdes locekļiem nepieder AS „Latvijas balzams” akcijas. Minētās izmaiņas ir reģistrētas LR UR Komercreģistrā 2015.gada 19.janvārī.


Bijusī valdes locekle Signe Bīdermane saglabā līdzšinējo Personāla un administratīvā departamenta direktores amatu AS „Latvijas balzams”.


AS „Latvijas balzams” valdē darbu turpina līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Guntis Āboltiņš-Āboliņš, kā arī jau iepriekš valdē ievēlētie valdes locekļi: Ronalds Žarinovs, Intars Geidāns un Sergejs Ļimarenko.

AS „Latvijas balzams” valdes locekles Jekaterina Stuģe un Līga Sleņge, līdzīgi kā arī AS „Latvijas balzams” valdes priekšsēdētājs Guntis Āboltiņš-Āboliņš, pilda arī SIA „Amber Beverage Group” valdes locekļu pienākumus.
Kā jau tika informēts, SIA "Amber Beverage Group", kas LR uzņēmumu reģistrā reģistrēta 2014.gada  24.oktobrī,  apvieno starptautiskās alkoholisko dzērienu kompānijas "SPI Group" uzņēmumus Baltijas valstīs, tostarp arī AS "Latvijas balzams". SIA „Amber Beverage Group” ar pamatkapitālu 104 536 523 eiro pieder Nīderlandē reģistrētai kompānijai "S.P.I. Regional Business Unit B.V."
 

Informāciju sagatavoja:
Dana Hasana
AS „Latvijas balzams” komunikācijas vadītāja
Dana.hasana@lb.lv, 263 55 895
 

Pielikumi
Jauno valdes locekļu darba CV.docx (19.97 kB)