Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Latvijas balzams” iegādājas 100% kapitāla daļu SIA „Daugavgrivas 7”
Emitents Amber Latvijas balzams, AS (097900BGLZ0000056644)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2015-01-15 12:21:21
Versijas komentārs
Teksts

AS „Latvijas balzams” iegādājas 100% kapitāla daļu SIA „Daugavgrivas 7”


AS „Latvijas balzams” paziņo par līdzdalības iegūšanu sabiedrībā ar ierobežotu atbildību „Daugavgrivas 7”, kura darbojas nekustamā īpašuma jomā.


2015.gada 05.janvārī AS „Latvijas balzams”, noslēdzot Kapitāla daļu pirkuma līgumu, ir iegādājusies sabiedrības ar ierobežotu atbildību „Daugavgrivas 7” 100% kapitāla daļas ar mērķi izveidot reprezentācijas centru savas produkcijas reklamēšanai, uzņēmuma tēla stiprināšanai un sadarbības partneru uzņemšanai sabiedrības ar ierobežotu atbildību „Daugavgrivas 7” piederošajā nekustamajā īpašumā .


„Alkoholisko dzērienu reklāmas noteikumi nosaka arvien stingrākus ierobežojumus stipro alkoholisko dzērienu reklāmai, tajā skaitā reklāmai vidē, un mums kā ražotājam ir jādomā par alternatīviem veidiem un projektiem, kā iepazīstināt ar mūsu zīmoliem un to vēsturi. Tā kā uzņēmumam nav savu muzeja telpu, kā arī sadarbības partneru uzņemšana šobrīd notiek ražotnē, nākotnē plānojam veidot šeit savu reprezentācijas zāli un ekspozīciju par „Latvijas balzams” 115 gadu darbības vēsturi”, darījumu komentē uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Guntis Āboltiņš-Āboliņš. Uzņēmuma vadītājs lēš, ka pilnīga projekta realizācija aizņems 4 līdz 5 gadus.

Informāciju sagatavoja:

Dana Hasana
AS „Latvijas balzams” komunikācijas vadītaja
Dana.hasana@lb.lv, 263 55 895

Pielikumi