Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Ieraksts no AS „Ventspils nafta“ virtuālās konferences par 2014. gada 3. ceturkšņa rezultātiem
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-12-05 10:00:54
Versijas komentārs
Teksts

Ceturtdien, 4. decembrī, AS „Ventspils nafta” aizvadīja virtuālo konferenci akcionāriem, investoriem u.c. interesentiem, kuras laikā uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Roberts Kirkups (Robert Kirkup) runāja par aktualitātēm uzņēmumā, kā arī analizēja AS „Ventspils nafta” 2014. gada 3. ceturkšņa finanšu rādītājus.

Pilns virtuālās konferences ieraksts ir pieejams šeit: http://ej.uz/VN_LK_vebinar_Q3_2014 , savukārt virtuālās konferences laikā demonstrētā prezentācija ir pieejama AS „Ventspils nafta” iepriekš publicētajā paziņojumā:
https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=635892&messageId=789498 .

Prezentācijas laikā AS “Ventspils nafta” vadība norādīja, ka ģeoekonomiskā situācija var negatīvi ietekmēt transportēto naftas produktu apjomus. Iestājoties sliktākajam scenārijam, apjomi 2015. gadā varētu samazināties par 2,5 līdz 3 miljoniem tonnu. Tāpat prezentācijas laikā AS “Ventspils nafta” valdes priekšsēdētājs Roberts Kirkups norādīja, ka Sia “LatRosTrans” ir pabeidzis jēlnaftas atbrīvošanu no cauruļvada. Paredzams, ka jēlnaftas pārdošana tiks noslēgta 2015. gada pirmā ceturksņa laikā.

AS „Ventspils nafta” vadība pateicas visiem, kas piedalījās virtuālajā konferencē un aicina sekot līdz informācijai par nākamo virtuālo konferenci.

Par AS „Ventspils nafta”

AS „Ventspils nafta” ir viena no lielākajām uzņēmumu grupām Latvijā un darbojas naftas produktu transportēšanas, pārkraušanas, uzglabāšanas un kuģošanas jomā. AS „Ventspils nafta” ir koncerna mātes sabiedrība, kas pārvalda ieguldījumus grupas uzņēmumos, veicinot koncerna kopējās vērtības un katra atsevišķā uzņēmuma vērtības pieaugumu.

AS „Ventspils nafta” pieder 51% SIA “”Ventspils nafta” termināls”, kas ir lielākais naftas un naftas produktu termināls Baltijā; 66% SIA „LatRosTrans”, kas ir Latvijas-Krievijas lielākais kopuzņēmums Baltijā; 49,94% AS „Latvijas kuģniecība”, kas ir starp lielākajiem kuģu īpašniekiem vidēja izmēra un handy tankkuģu segmentos pasaulē.

AS „Ventspils nafta” (NASDAQ OMX RIGA: VNF1R) akcijas kopš 1998.gada 20.oktobra tiek kotētas biržas NASDAQ OMX Riga Baltijas Oficiālajā sarakstā.

Elīna Dobulāne, komunikācijas konsultante
AS "Ventspils nafta"
Tālrunis: +371-25959447
E-pasts: elina.dobulane@vnafta.lv
www.vnafta.lv

Pielikumi