Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par ““Ventspils nafta” termināls” dalībnieku sapulces lēmumu
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-11-11 16:06:21
Versijas komentārs
Teksts

Trešdien, 2014. gada 5. novembrī, AS “Ventspils nafta” meitas uzņēmuma SIA ““Ventspils nafta” termināls” dalībnieku sapulces laikā tika pieņemts lēmums samazināt SIA ““Ventspils nafta” termināls” pamatkapitālu par 25 000 000 EUR līdz 86 754 913 EUR, dzēšot 25 000 000 kapitāla daļas.

 

Par ““Ventspils nafta” termināls”

VNT nodrošina tranzīta pakalpojumus - naftas un naftas produktu pieņemšanu no cauruļvadiem, dzelzceļa vagonu cisternām un no tankkuģiem, to uzglabāšanu un pārkraušanu. VNT ir tehnoloģiski modernākais un lielākais naftas un naftas produktu pārkraušanas uzņēmums Baltijā ar kopējo rezervuāru parka ietilpību 1,2 miljoni kubikmetru. 

 

51% VNT pieder AS “Ventspils nafta” (NASDAQ OMX RIGA: VNF1R), kas ir viena no lielākajām uzņēmumu grupām Latvijā. AS “Ventspils nafta” ir koncerna mātes sabiedrība, kas pārvalda ieguldījumus grupas uzņēmumos, veicinot koncerna kopējās vērtības un katra atsevišķā uzņēmuma vērtības pieaugumu.

 

 

Elīna Dobulāne, komunikācijas konsultante

AS “Ventspils nafta”

Tālrunis: +371-25959447

E-pasts: elina.dobulane@vnafta.lv

www.vnafta.lv

Pielikumi