Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Ugunsgrēka radītie zaudējumi neatstās ietekmi uz uzņēmuma finanšu rezultātiem
Emitents Amber Latvijas balzams, AS (097900BGLZ0000056644)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-11-07 11:44:44
Versijas komentārs
Teksts

 

AS „Latvijas balzams” informē, ka uzņēmums šodien atsācis darbu – jau notiek kravu pieņemšana, kā arī pēcpusdienā tiks atsākta dzērienu pildīšana. Paralēli notiek ugunsgrēkā cietušās noliktavas telpu apsekošana, lai precizētu zaudējumu apmēru un noskaidrotu aizdegšanās cēloņus. Uzņēmums sadarbojas ar VUGD un citām institūcijām, kas veic izmeklēšanu.

 

Kā informē AS „Latvijas balzams” pēc pirmajām aplēsēm zaudējumi, ko nodarījis ugunsgrēks, nav tādi, kas varētu būtiski ietekmēt uzņēmuma finanšu darbības rezultātus. AS „Latvijas balzams” noliktavas telpas un gatavā produkcija ir apdrošināta. Produkcija, kas atrodas ugunsgrēka skartajā noliktavā un ir cietusi, tiks iznīcināta.

 

Visas LB ēkas un telpas, tostarp gatavās produkcijas noliktava, kurā izcēlās ugunsgrēks, ir aprīkotas ar dūmu atklāšanas detektoriem, pārvietojamiem ugunsdzēšanas aparātiem un ugunsdzēsības krāniem, kā arī uzņēmumā ir stingri noteikta ugunsdzēsības noteikumu ievērošanas kārtība.

 

 

Papildu informācija:

Dana Hasana

AS “Latvijas balzams” Komunikācijas vadītāja

Tel.: +371 67011711

Mob.:+371 26355895

E-pasts: dana.hasana@lb.lv

www.lb.lv

 

 

Pielikumi