Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par SIA “Medical Invest” dibināšanu
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-09-16 09:36:32
Versijas komentārs
Teksts

Š.g. 8. septembrī AS „ Latvijas kuģniecība” nodibināja meitas sabiedrību SIA „Medical Invest”. SIA „Medical Invest” parakstītais un apmaksātais pamatkapitāls ir 457 300 EUR. Visas daļas pieder AS „Latvijas kuģniecība”. Roberts Kirkups ir vienīgais valdes loceklis SIA „Medical Invest”. Sabiedrības pamatdarbība būs ar kuģošanas biznesu nesaistītā aktīva pārvaldība.

Par AS „Latvijas kuģniecība”

AS „Latvijas kuģniecība” (NASDAQ OMX RIGA: LSC1R) ir starp lielākajiem pasaules kuģu īpašniekiem vidēja izmēra un handy tankkuģu segmentos un pēc naftas produktu pārvadājumu apjoma atrodas vadošajās pozīcijās starp līdzīgām kompānijām Ziemeļeiropā. Uzņēmumam pieder 16 moderni kuģi, nodrošinot darbu vairāk nekā 700 profesionāliem un augsti kvalificētiem jūrniekiem no Latvijas. LK flotes vidējais vecums ir 6.5 gadi. Visi kuģi saņēmuši ISM (International Safety Management) sertifikātus.
Papildu informācija:

Elīna Dobulāne, komunikācijas konsultante
AS “Latvijas kuģniecība”
Tālrunis: +371-25959447
E-pasts: elina.dobulane@vnafta.lv

Pielikumi