Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Rīgas kuģu būvētava” piedalās jūrniecības un kuģu būves izstādē Vācijā
Emitents Rīgas kuģu būvētava, AS (48510000DWP0BMQCTM64)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-09-11 14:09:11
Versijas komentārs
Teksts

AS „Rīgas kuģu būvētava” (RKB) no 9. līdz 12.septembrim Vācijas pilsētā Hamburgā piedalās vienā no lielākajām jūrniecībai un kuģu būvei veltītajām izstādēm „SMM”.

RKB izstādē „SMM” iepazīstinās tās apmeklētājus ar savu piedāvājumu klāstu – kuģu remontu, to pārveidošanu un pagarināšanu jeb konversiju, kā arī jaunu kuģu būves iespējām. Viens no galvenajiem mērķiem, piedaloties izstādē, ir arī veikt pārrunas ar RKB klientiem par turpmāko sadarbību, kā arī piesaistīt jaunus potenciālus klientus.

RKB Vācijā pārstāv stratēģiskās vadības grupas vadītājs Artjoms Zaharovs. „Dalība izstādē ir būtiska, jo veicinās jaunu sadarbības projektu uzsākšanu ar kuģu īpašniekiem. Pārliecību par to rosina fakts, ka šajā sezonā palielinās RKB izremontēto kuģu skaits un rūpnīca ir apliecinājusi, ka spēj veikt arī ļoti lielu kuģu remontdarbus. Veiksmīgs ir arī RKB izveidotais izstādes stends, kas parāda mūsu veikumu un iespējas,” atzīst A.Zaharovs.

Izstādes laikā RKB arī prezentēs Latvijas flotei būvētos militāros kuģus, lai veicinātu kuģu būves pasūtījumus arī no dažādu valstu militārajām un aizsardzības iestādēm.

„SMM” ir viena no lielākajām jūrniecības un kuģu būves izstādēm pasaulē, kas norisinās reizi divos gados Vācijā, Hamburgā. Tajā tiek pārstāvētas kuģu būvētavas, uzņēmumi, kas ražo kuģniecības aprīkojumu, vadību pultis un atbilstošu smago tehniku, piemēram, celtņus, iekraušanas un izkraušanas iekārtas. Tiek rādītas jaunākās tendences un inovācijas tehnoloģijās, kā arī drošības sistēmas.

Jau ziņots, ka RKB no 19. līdz 22.augustam Norvēģijas pilsētā Tronheimā piedalījās vienā no lielākajām zvejas nozarei un zvejas kuģu būvniecībai veltītajām izstādēm „Nor-Fishing".

RKB valde

Pielikumi