Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Ir noslēgusies AS „Latvijas kuģniecība“ virtuālā konference par 2014. gada 1. ceturkšņa rezultātiem
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-06-13 09:31:28
Versijas komentārs
Teksts

12. jūnijā AS „Latvijas kuģniecība“ aizvadīja virtuālo konferenci akcionāriem, investoriem u.c. interesentiem, kuras laikā AS “Latvijas kuģniecība” valdes priekšsēdētājs Roberts Kirkups (Robert Kirkup) un AS “Latvijas kuģniecība” valdes loceklis Pols Tomass (Paul Thomas) runāja par aktualitātēm uzņēmumā un kuģniecības nozarē, akcionāru lēmumiem, kā arī analizēja AS “Latvijas kuģniecība” 2014. gada 1. ceturkšņa finanšu rādītājus un 2013. gada auditētos finanšu rezultātus.

Pilns virtuālās konferences ieraksts ir pieejams šeit: http://ej.uz/VN_LSC_webinar_2014

Virtuālās konferences laikā demonstrētā prezentācija pilnā apjomā ir pieejama AS „Latvijas kuģniecība“ iepriekš publicētajā paziņojumā: http://www.lk.lv/lv/aktualitates/visas-aktualitates/as-latvijas-kugnieciba-prezentacija-vebinaram-par-2014-gada-1-ceturksna-rezultatiem/

AS „Latvijas kuģniecība“ pateicas visiem, kas piedalījās virtuālajā konferencē un aicina sekot līdz informācijai par nākamo virtuālo konferenci!

Par AS „Latvijas kuģniecība”

AS „Latvijas kuģniecība” (NASDAQ OMX RIGA: LSC1R) ir starp lielākajiem pasaules kuģu īpašniekiem vidēja izmēra un handy tankkuģu segmentos un pēc naftas produktu pārvadājumu apjoma atrodas vadošajās pozīcijās starp līdzīgām kompānijām Ziemeļeiropā. Uzņēmumam pieder 16 moderni kuģi, nodrošinot darbu vairāk nekā 700 profesionāliem un augsti kvalificētiem jūrniekiem no Latvijas. LK flotes vidējais vecums ir 6.5 gadi. Visi kuģi saņēmuši ISM (International Safety Management) sertifikātus.

Elīna Dobulāne, komunikācijas konsultante

AS "Latvijas kuģniecība"

Tālrunis: +371-25959447

E-pasts: elina.dobulane@vnafta.lv

www.lk.lv/lv/

Pielikumi