Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
LatRosTrans iegūst bronzas godalgu Ilgtspējas indeksā
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-06-05 16:48:23
Versijas komentārs
Teksts

 Lai novērtētu savu korporatīvās atbildības un ilgtspējas sniegumu, AS “Ventspils nafta” meitas uzņēmums LatRosTrans pirmo reizi piedalījās Ilgtspējas indeksā un ekspertu vērtējumā ieguva bronzas godalgu.

“Atbildīga, ilgtspējīga un caurspīdīga biznesa prakse ir uzņēmuma vadības komandas viena no prioritātēm. Dalība Ilgtspējas indeksā ļāva mums novērtēt jomas, kurās esam spēcīgi, kā arī parādīja to, kur iespējami uzlabojumi,” norāda LatRosTrans vadītājs Igors Stepanovs. 

Ilgtspējas indekss Latvijā tiek organizēts jau piekto gadu. Iniciatīvas partneri ir Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūts, Latvijas Darba devēju konfederācija un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība.

Latvijas uzņēmumu Ilgtspējas indeksa metodoloģija ir balstīta uz ietekmīgāko globālo indeksu Dow Jones Sustainability Index un Business in the Community CR Index pieredzi, ņemot vērā korporatīvās atbildības standarta ISO 26000 un Globālās ziņošanas iniciatīvas (GRI) G4 vadlīniju uzlikto latiņu. Lokalizētais indekss vērtē uzņēmumu sniegumu atbilstoši tieši Latvijai aktuāliem ekonomiskajiem, sociālajiem un vides jautājumiem, vienlaikus pārstāvot starptautiski atzītu izpratni par korporatīvās atbildības un ilgtspējas kritērijiem.

 

Par LatRosTrans

SIA LatRosTrans pieder divi Latvijas Republikas teritorijā esošie naftas cauruļvadi – Polocka-Mažeiķi un Polocka-Ventspils, pa kuriem pēdējos gados tranzīta vajadzībām nafta nav pārvietota. Savukārt naftas produktu cauruļvads Polocka-Venstpils šobrīd joprojām aktīvi nodrošina dīzeļdegvielas piegādi.

SIA LatRosTrans ir Baltijas valstīs lielākais Latvijas un Krievijas kopuzņēmums, kurā partneriem no Krievijas puses - akciju sabiedrībai Transņefteprodukt (Transņeft meitas uzņēmums) pieder 34% kapitāla daļu, bet akciju sabiedrībai Ventspils nafta (NASDAQ OMX RIGA: VNF1R) – 66 kapitāla daļu %.

 

 

Elīna Dobulāne, komunikācijas konsultante

AS "Ventspils nafta"

Tālrunis: +371-25959447

E-pasts: elina.dobulane@vnafta.lv

www.vnafta.lv 

Pielikumi