Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums par AS "Kurzemes ciltslietu un mākslīgas apsēklošanas stacija" kārtējās akcionāru sapulces sasaukšanu
Emitents Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija, AS (529900KYEWO4FP2XMF82)
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-03-13 09:17:54
Versijas komentārs
Teksts  

A/s "Kurzemes ciltslietu un mākslīgas apsēklošanas stacija" kārtējā akcionāru pilnsapulce notiks 2008.gada 18.aprīlī plkst. 14.00, Tukuma rajona Jaunpilī akciju sabiedrības zālē. Sapulces darba kārtība:

1. Valdes un padomes ziņojumi.                                                                                                         2. 2007.gada pārskata apstiprināšana.                                                                                       3.     2007.gada peļņas izlietošana.                                                                                                     4.      Valdes un padomes locekļu atbrīvošana no atbildības par darbību pārskata gadā.          5.     2008.gada budžeta un darbības plāna apstiprināšana.

 Akcionāru reģistrācija pilnsapulces dienā no plkst. 13.00 pilnsapulces norises vietā.

Uz sapulci ierodoties, akcionāriem līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments un vērtspapīru konta turētāja izsniegta kvīts par akciju bloķēšanu. Pilnvarotajām personām līdzi jābūt notāra vai attiecīgā pagasta tiesā apstiprinātai pilnvarai.

Pēdējais akciju bloķēšanas datums 2008.gada 8.aprīlis līdz darba dienas beigām.

Tuvāku informāciju par darba kārtības jautājumiem un pilnsapulces lēmumu projektu var saņemt akciju sabiedrības grāmatvedībā katru darba dienu no plkst. 8.00 līdz 12.00.

 

A/s „Kurzemes CMAS” valde.

 
Pielikumi