Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
“Olainfarm” būtiskus draudus uzņēmuma noietam Krievijā un Ukrainā nejūt
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-03-05 13:18:07
Versijas komentārs
Teksts

 Olaine, 2014.gada 5.martā

 

 “Olainfarm” būtiskus draudus uzņēmuma noietam Krievijā un Ukrainā nejūt

 

Patlaban "Olainfarm" būtiskus draudus uzņēmuma noietam Krievijā un Ukrainā nejūt. Tomēr, ja Eiropas Savienībai un citiem partneriem neizdosies situāciju Ukrainā atrisināt, iznākums var negatīvi ietekmēt ne tikai "Olainfarm" tirgus situāciju Ukrainā, bet arī Krievijā.

 

„”Olainfarm” svarīgs ir gan Krievijas, gan Ukrainas tirgus, tāpēc ceru, ka esošā situācija tiks atrisināta, visām pusēm iesaistoties un risinot konfliktus mierīgā ceļā,” piebilst AS „Olainfarm” valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins.

 

AS “Olainfarm” provizoriskie konsolidētie 2014.gada janvāra rezultāti liecina, ka produktu realizācija ir sasniegusi 9,67 miljonus eiro, kas ir par 24% vairāk nekā šajā periodā pērn. Lielākais realizācijas pieaugums vērojams Gruzijā - par 3496%, Spānijā - par 843%, Itālijā - par 321%, Lietuvā - par 126%, ka arī Latvijā – par 101%.  Realizācija Ukrainā 2014. Gada janvārī, salīdzinājumā ar 2013. gada janvāri pieauga par 4%. AS “Olainfarm” lielākie noieta tirgi 2014.gada janvārī bija Krievija, Latvija, Ukraina, Baltkrievija, Lielbritānija un Nīderlande.

 


AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar vairāk nekā 40 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. Šobrīd AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 35 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

Papildu informācija:

Salvis Lapiņš

AS „Olainfarm“ valdes loceklis

mob. tālr. +37126448873

e-pasts: slapinsh@olainfarm.lv

Pielikumi