Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par Eiropas Savienības fonda projekta iesnieguma apstiprināšanu.
Emitents Rīgas elektromašīnbūves rūpnīca, AS (25340065CF9HB5QZ3Z81)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-03-05 09:33:34
Versijas komentārs
Teksts

Informējam, ka atbilstoši iepriekš sniegtajai informācijai V/A Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra š.g. 3.martā ir apstiprinājusi A/S „RĪGAS ELEKTROMAŠĪNBŪVES RŪPNĪCA” (turpmāk- AS „RER”) iesniegto projektu „Jaunu asinhronās vilces dzinēju ieviešana ražošanā” atbalsta programmas „Augstas pievienotās vērtības investīcijas” ietvaros .
Kopējais investīciju apjoms šī projekta ietvaros sastāda ap 2,85 milj. EUR.
Apstiprinātais ERAF līdzfinansējums- 1 280 584 EUR.
Projekta mērķis ir iegādāties jaunas tehnoloģiskās iekārtas, lai balstoties uz uzņēmuma zinātnisko potenciālu paplašinātu uzņēmuma ražotās produkcijas klāstu, ieviešot ražošanā jaunus asinhronās vilces elektromotorus elektrovilcieniem, kā arī uzlabojot esošos asinhronās vilces elektromotorus metro vagoniem. Investīciju projekta īstenošana sniegs AS „RER” iespēju uzlabot ražotās produkcijas kvalitāti, diversificēt produkcijas klāstu, nostiprinot uzņēmuma konkurētspēju, kā arī palielināt gatavās produkcijas preces vērtību, kas nākotnē paver jaunas iespējas jaunu eksporta tirgu apgūšanā.
Investīciju projekta īstenošanas rezultātā tiks nodrošināta uzņēmuma esošās darbības modernizācija un paplašināšana, kas ietver jaunu produktu ražošanu.

A/S „RĪGAS ELEKTROMAŠĪNBŪVES RŪPNĪCA”

Valde
 

Pielikumi