Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “SAF Tehnika” prezentē jaunu produktu līniju - CFIP - SAF nākamās paaudzes 100Mb/s mikroviļņu radio sistēmu, izstādē CeBIT 2008, Hannoverē, Vācijā, 4.martā.
Emitents SAF Tehnika, AS (48510000F6NVA4T63P67)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-03-04 09:05:24
Versijas komentārs
Teksts  

4.martā, sākoties izstādei CeBIT 2008, Hannoverē, Vācijā, SAF Tehnika prezentē savu jauno produktu līniju - CFIP  - SAF nākamās paaudzes 100Mb/s mikroviļņu radio sistēmu.

 

Ņemot vērā pieaugošo pieprasījumu pēc zemu izmaksu mikroviļņu radio ar augstu datu pārraides kapacitāti un ievērojot mūsu klientu vajadzības, kā arī pētot mikroviļņu radio tirgus attīstības perspektīvas pasaulē, 2007.gadā SAF Tehnika sāka jaunas produktu līnijas izstrādi – SAF CFIP.

Šodien SAF Tehnika prezentē jauno CFIP produktu līniju visiem interesentiem.

 

SAF CFIP ir mikroviļņu radio sistēma ar Ethernet interfeisu un palielinātu datu pārraides kapacitāti, līdz 100Mb/s. Jaunā produktu līnija lieliski iekļausies jebkurā mūsdienu bezvadu tīklā, tai skaitā mobilo operatoru, fiksēto datu pārraides operatoru, kā arī valsts un privāto uzņēmumu tīklos.

 

„Ar CFIP produktu līniju SAF Tehnika cer definēt jaunu standartu telekomunikāciju nozarē šāda tipa iekārtām, piedāvājot nākamās paaudzes, lieliski pielāgojamu Full Outdoor radio ar samazinātu elektroenerģijas patēriņu un barošanu caur Ethernet*. Tā ir mūsu atbilde uz vides faktoru pieaugošo nozīmi, pieprasījuma palielināšanos pēc datu pārraides kapacitātes un pāreju uz pakešu tīkliem”, saka uzņēmuma valdes priekšsēdētāja vietnieks Didzis Liepkalns.

 

Ņemot vērā produkta inovatīvo raksturu un lielo nozīmi nozares attīstībā, projekta izstrāde tiek līdzfinansēta no valsts budžeta līdzekļiem LR Izglītības un zinātnes ministrijas Tirgus orientēto pētījumu programmas ietvaros.

 

Izstādē CeBIT 2008, kas norisinās Hannoverē Vācijā no 4.-9.martam, SAF Tehnika savā stendā B75, 12.hallē prezentēs esošos produktus  - CFM (PDH**), CFQ (SDH***) kā arī jauno CFIP – 100Mb/s mikroviļņu digitālais radio.

Izstāde CeBIT ir vadošais digitālās pasaules notikums un pasaules lielākā izstāde, kas prezentē jaunākos sasniegumus IT un telekomunikāciju risinājumu nozarē.

 

Informācija par jauno produktu atrodama SAF Tehnika mājaslapā: www.saftehnika.com

 

* PoE – Power over Ethernet
** PDH - Plesinhronā Digitālā Hierarhija

*** SDH - Sinhronā Digitālā Hierarhija
Pielikumi
CFIP_Release_FKTK_OMX_lv.doc (38.00 kB)