Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par “Reverta” valdes locekli kļuvis Edgars Miļūns
Emitents Reverta, AS (iepriekšējais nosaukums - Parex banka, AS) (097900BHBR0000064855)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-01-31 13:37:04
Versijas komentārs
Teksts

 

 

2014. gada 31. janvārī

Par “Reverta” valdes locekli kļuvis Edgars Miļūns

Akciju sabiedrība „Reverta” informē, ka uzņēmuma padome par “Reverta” trešo valdes locekli ar 2014. gada 1. februāri ir iecēlusi Edgaru Miļūnu. Valdes sastāvs papildināts, novērtējot Edgara Miļūna vērtīgo pieredzi un augsto profesionālismu nekustamo īpašumu jomā.

“Reverta” jaunais valdes loceklis tika apstiprināts saskaņā ar valsts akciju sabiedrības “Privatizācijas aģentūra” izveidotās Nomināciju komitejas izvērtējumu un rekomendācijām. Nomināciju komitejas sastāvā darbojas Privatizācijas aģentūras, Finanšu ministrijas un “Reverta” padomes pārstāvji.

Edgaram Miļūnam ir nozīmīga darba pieredze nekustamo īpašumu un kreditēšanas jomā vairākos uzņēmumos. Pēdējos trīs gadus viņš ir bijis “Reverta” viceprezidents, Nekustamo īpašumu pārvaldīšanas direkcijas vadītājs. Pirms tam strādājis SIA „E.L.L. Nekustamie īpašumi” ( AS „Merko”  grupas uzņēmums), SIA “FKSM” (“YIT Celtniecība”, “TOP Māja”). Studējis Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā, ieguvis profesionālo augstāko izglītību uzņēmējdarbības vadības jomā.

Tāpat kā līdz šim „Reverta” valdes sastāvā darbu turpina Solvita Deglava un Ruta Amtmane. Tādējādi „Revertas” valdi turpina pārstāvēt trīs augsti kvalificēti speciālisti finanšu, juridiskajā un nekustamo īpašumu pārvaldīšanas jomā. Saskaņā ar Komerclikumu valde tiek ievēlēta uz pieciem gadiem.

 

Lai uzzinātu par Reverta vairāk, apmeklējiet uzņēmuma korporatīvo mājas lapu: www.reverta.lv.

Sīkākai informācijai:
Marita Ozoliņa
Komunikāciju un mārketinga direkcijas vadītāja
Tālr. 67779142 vai 29287169
E-pasts: marita.ozolina@reverta.lv

Pielikumi