Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
„Olainfarm” meldonija pārdošanas apjomi trīs gados pieauguši par 250%
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2014-01-23 12:35:15
Versijas komentārs
Teksts

 Olaine, 2014.gada 23.janvārī

 

„Olainfarm” meldonija pārdošanas apjomi trīs gados pieauguši par 250%

 

AS “Olainfarm” apstiprina, ka Augstākās tiesas Civillietu tiesu palāta ir daļēji apmierinājusi AS „Grindeks” prasību un atzinusi par spēkā neesošu preču zīmes MIDOLAT un МИДОЛАТ reģistrāciju. Līdz ar to AS „Olainfarm” ir pienākums iznīcināt visas zāles un to iepakojumu, kas marķēti ar vārdiskajiem apzīmējumiem Mildronāts, MIDOLAT un МИДОЛАТ viena mēneša laikā no sprieduma spēkā stāšanās dienas.

AS „Olainfarm” zāles un iepakojumu ar šiem vārdiskajiem apzīmējumiem neražo jau kopš 2010.gada, tāpēc uzliktais pienākums kompānijas darbību un finansiālo sniegumu neietekmēs.

„Cienot „Grindeks” bažas un vēlmi pasargāt sava flagmaņprodukta preču zīmi, mēs jau trīs gadus meldoniju ražojam un pārdodam kā „Vazonat”, „Vazomag”, ”Zovanat” un „Meldonium Olainfarm”,” stāsta AS „Olainfarm” valdes loceklis Salvis Lapiņš. „Dažādas šī metaboliskā līdzekļa preču zīmes esam reģistrējuši jau 27 valstīs. Tā ražošanas un pārdošanas apjomi pēdējo trīs gadu laikā ir pieauguši par 250%, stabili ierindojot to starp 15 pieprasītākajiem AS „Olainfarm” produktiem”.

 


AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar vairāk nekā 40 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. Šobrīd AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 35 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

 

Papildu informācija:

Salvis Lapiņš

AS „Olainfarm“ valdes loceklis

mob. tālr. +37126448873

e-pasts: slapinsh@OlainFarm.lv

 

 

Pielikumi