Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
ABLV Bank Jaungada jaunumi produktos un pakalpojumos
Emitents ABLV Bank, AS (549300IHIJ7SCANBWN17)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2013-12-20 14:29:30
Versijas komentārs
Teksts

Ērtāki un pieejamāki klientu apkalpošanas biroji, bankas pakalpojumu pieejamība jebkurā laikā un plašākā saziņas līdzekļu spektrā — lūk galvenie mērķi mūsu produktu un pakalpojumu jaunievedumiem, kuri īstenoti mūsu klientu ērtībām.

Trīs jauni biroji

Apgūstot arvien jaunus biznesa reģionus, no šī gada decembra ABLV grupa ir pārstāvēta arī Kiprā, kur Limasolas pilsētā ABLV Consulting Services, AS, atvēris esošajiem un potenciālajiem klientiem kārtējo reģionālo ofisu. Šī ir jau divpadsmitā ABLV grupas pārstāvniecība ārvalstīs. Limasolā sniegsim konsultācijas esošajiem un potenciālajiem klientiem par ABLV grupas piedāvātajiem bankas, investīciju un konsultatīvajiem pakalpojumiem.

Savukārt New Hanza City teritorijā Rīgā, Pulkveža Brieža ielā 28a, uzcelta jauna biroja ēka ABLV grupā ietilpstošajam nekustamā īpašuma attīstīšanas un tirdzniecības uzņēmumam Pillar. Pillar jaunais birojs savas durvis klientiem atvērs jau 2014. gada februārī.

Vēl 2014. gada februārī Rīgā, Elizabetes ielā 21a atgriezīsies bankas hipotekārās kreditēšanas centrs. Tas atradīsies vienā no ekskluzīvākajiem nekustamā īpašuma projektiem visā Rīgā — Elizabetes Park House, pirmajā un otrajā stāvā atvēlētajās komerctelpās. Līdz ar to tiks slēgts kredītu centrs „Marija”, kurš klientu vajadzībām bija kalpojis nu jau deviņus gadus. Koncentrējot un optimizējot visu klientu apkalpošanu praktiski vienuviet, Elizabetes ielā 21a mēs nodrošināsim jaunu servisa līmeni hipotekāro kredītu klientiem.

Mēs kļūstam pieejami klientiem visu diennakti

Uzlabojot mūsu Klienta līnijas darbu, no šodienas un turpmāk nodrošināsim klientiem nepārtrauktu iespēju sazināties ar mums — jebkurā nedēļas dienā un diennakts stundā, zvanot pa tālruni +371 6777 5555.

Atbilstoši situācijām Klienta līnijas speciālisti varēs palīdzēt:

  • bloķēt internetbanku, autorizācijas līdzekļus un maksājumu kartes;
  • atbloķēt digipass vai maksājumu kartes PIN kodu;
  • mainīt internetbankas paroli;
  • informēt par atlikumiem un darījumiem kartes kontos;
  • aktivizēt maksājumu kartes;
  • palielināt skaidras naudas izņemšanas limitu bankomātos.

Uzlabota internetbanka iPhone tālrunim un pavisam jauna — iPad planšetdatoram

Darbs internetbankā klientiem kļūs vēl ērtāks, jo 2014. gada februārī piedāvāsim mūsu internetbankas uzlaboto aplikāciju iPhone tālrunim un no jauna izveidoto aplikāciju iPad planšetdatoriem.

iPad aplikācija ir izveidota saskaņā ar mūsu zīmolu, jaunā un iPad lietošanas īpatnībām atbilstošā, intuitīvi saprotamā veidā. Būtiski, ka šīs aplikācijas funkcionalitāte būs maksimāli tuva parastajai internetbankai.

Savukārt internetbankas aplikācijā iPhone tālrunim esam pievienojuši jaunas funkcijas:

  • konta pārskats, bloķēto summu pārskats;
  • maksājumu kartes un to statusa maiņa;
  • iekšbankas maksājumu un konvertācijas veikšana;
  • savu rekvizītu nosūtīšana ar SMS vai e-pastu.

Ar citiem jaunumiem var iepazīties mūsu mājas lapā www.ablv.com.

ABLV Bank, AS, ir lielākā neatkarīgā privātā banka Latvijā. Bankas lielākajiem akcionāriem — Oļegam Fiļam, Ernestam Bernim un Nikai Bernei uz tiešas un netiešas līdzdalības pamata pieder 86% no bankas pamatkapitāla. ABLV grupā ietilpst ABLV Bank, AS; ABLV Bank Luxembourg, S.A.; ABLV Capital Markets, IBAS; ABLV Asset Management, IPAS; Pillar Holding Company, KS; ABLV Consulting Services, AS; ABLV Corporate Services, SIA; New Hanza City, SIA un citi uzņēmumi. ABLV grupai ir pārstāvniecības Maskavā, Sanktpēterburgā, Jekaterinburgā, Vladivostokā, Kijevā, Odesā, Minskā, Almati, Dušanbē, Baku, Taškentā un Limasolā.

         Ilmārs Jargans
         
         Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs
         ABLV Bank, AS
         Tel.: +371 6777 5296
         e-mail: ilmars.jargans@ablv.com

Pielikumi