Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par Reverta valdes priekšsēdētāju ievēlēta Solvita Deglava
Emitents Reverta, AS (iepriekšējais nosaukums - Parex banka, AS) (097900BHBR0000064855)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2013-12-20 14:02:23
Versijas komentārs
Teksts

Akciju sabiedrība „Reverta” informē, ka 2014. gada 1. janvārī  valdes priekšsēdētājas amatu uzņēmumā uzsāks pildīt Solvita Deglava, līdzšinējā uzņēmuma valdes locekle un vecākā viceprezidente kopš 2010. gada.  Šādu lēmumu padome ir pieņēmusi, novērtējot Solvitas Deglavas augsto profesionālismu uzņēmumu vadībā, darījumu slēgšanā un restrukturizācijā, finanšu, grāmatvedības un citās būtiskās jomās. 
“Reverta” valdes priekšsēdētājs Kristofers Gviljams, kurš ir nolēmis pieņemt jaunus profesionālus izaicinājumus ārpus Latvijas robežām, darba attiecības ar uzņēmumu pārtrauks 2013. gada 31. decembrī.
 

“Vēlos izteikt pateicību visiem, ar kuriem kopīgi esam sasnieguši uzņēmuma labos rezultātus – padomei, darbiniekiem un sadarbības partneriem”, uzsver  K.Gviljams.  
 

Tāpat kā līdz šim, „Reverta” valdes sastāvā darbu turpinās Ruta Amtmane, valdes locekle un vecākā viceprezidente.
 

“Darbs „Revertā” ir liels izaicinājums uzņēmuma vadībai un darbiniekiem, tā kā    apstiprinātais Restrukturizācijas plāns nosaka, ka līdz 2017. gada beigām mums ir jāspēj valstij atmaksāt iespējami vairāk naudas līdzekļu no savulaik veiktā valsts ieguldījuma. Turpināsim darbu pie kredītu restrukturizācijas un parādu piedziņas, tāpat arī nekustamo īpašumu pārvaldīšanas un realizācijas, kas ģenerē aizvien vairāk naudas līdzekļu,” norāda „Reverta”  padomes priekšsēdētājs Maikls Borks.  
 

Solvita Deglava ir sevi pierādījusi kā augsta līmeņa profesionāli uzņēmuma vadībā, darījumu slēgšanā un restrukturizācijā, finanšu, grāmatvedības un citās būtiskās jomās. Kopš bijušās “Parex bankas” nonākšanas valsts kontrolē, strādājusi vairākos vadošos amatos un piedalījusies bankas  restrukturizācijas procesā, ieņemot valdes locekles amatu. Nozīmīga auditora pieredze gūta,  daudzus gadus strādājot starptautiskajā auditoru kompānijā SIA  „PricewaterhouseCoopers”. Bijusi viceprezidente un valdes locekle AS “Latvijas kuģniecība”.  Izglītību guvusi Latvijas Universitātē (bakalaura grāds ekonomikā), kā arī Banku augstskolā (banku vadītāja diploms). Ieguvusi Lielbritānijas sertificēto grāmatvežu asociācijas (Association of Chartered Certified Accountants) profesionālās kvalifikācijas diplomu.
 

Saskaņā ar Komerclikumu valde tiek ievēlēta uz pieciem gadiem.

Lai uzzinātu par Reverta vairāk, apmeklējiet uzņēmuma korporatīvo mājas lapu: www.reverta.lv.
 

Sīkākai informācijai:
Marita Ozoliņa
Komunikāciju un mārketinga direkcijas vadītāja
Tālr. 67779142 vai 29287169
E-pasts: marita.ozolina@reverta.lv
 

Pielikumi