Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Izmaiņas Latvijas kuģniecības un tās meitas uzņēmuma valdēs
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2012-12-20 07:46:33
Versijas komentārs
Teksts

Ar 2013.gada 1.janvāri darbu AS „Latvijas kuģniecība” (LK) valdē un LK meitas uzņēmuma SIA „LSC Marine Training” valdē atstāj Maikls Kings. Kings ir „Vitol” grupas pasaules kuģošanas operāciju direktors kopš 2004. gada, bet pirms tam astoņus gadus bijis ģenerāldirektors tankkuģu segmentam kuģu īpašniekam „Zodiac Maritime London”.

LK valde turpinās darbu trīs valdes locekļu sastāvā.

Maiklu Kingu LK meitas uzņēmuma “LSC Marine Training” valdē nomainīs Alasters Džeimss Makijs. Makijs ir otra LK meitas uzņēmuma “LSC Shipmanagement” rīkotājdirektors un valdes loceklis. Alasteram Dž. Makijam ir 25 gadu ilga pieredze darbā uz kuģiem, bet 1995.gadā viņš pārgāja uz darbu krastā, strādājot par kuģu superintendantu, flotes vadītāju un vēlāk kā Northern Marine Management rīkotājdirektors Hamburgā.
 

LK meitas uzņēmums “LSC Marine Training” ir jūrnieku mācību centrs, kas ir LR Izglītības un Zinātnes ministrijas akreditēta mācību iestāde. Kopš 2004.gada mācību centru vada Juris Leimanis. Ik gadu mācību centrs sagatavo vairāk nekā 60 jauno matrožu un kuģu motoristu un ļauj uzturēt kvalifikāciju vairāk nekā 4000 jūrniekiem, sākot no ierindas kuģa personāla līdz pat pieredzējušiem kapteiņiem. Ciešā sadarbība ar „Latvijas kuģniecību” ļauj mācību centram nodrošināt saviem studentiem prakses iespējas, pieredzes bagātus pasniedzējus un nopietnu teorētisko zināšanu bāzi.

Par AS „Latvijas kuģniecība”
AS „Latvijas kuģniecība” (NASDAQ OMX RIGA: LSC1R) ir starp lielākajiem pasaules kuģu īpašniekiem vidēja izmēra un handy tankkuģu segmentos un pēc naftas produktu pārvadājumu apjoma atrodas vadošajās pozīcijās starp līdzīgām kompānijām Ziemeļeiropā. Uzņēmumam pieder 20 moderni kuģi, nodrošinot darbu vairāk nekā 700 profesionāliem un augsti kvalificētiem jūrniekiem no Latvijas. LK flotes kopējā kravnesība ir 957 974 DWT un flotes vidējais vecums nepārsniedz 6 gadus. Visi kuģi saņēmuši ISM (International Safety Management) sertifikātus.

Ilze Nagla
Sabiedrisko attiecību vadītāja
AS „ Latvijas kuģniecība”
Tel 29267454, 67715914
Epasts ilze.nagla@vnafta.lv

Pielikumi