Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Baltic International Bank palielina pamatkapitālu par 6 miljoniem eiro
Emitents Baltic International Bank, AS (213800U3Y2TMRMKLNE90)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-01-29 15:24:25
Versijas komentārs
Teksts

Aktīvi atbalstot Baltic International Bank darbības paplašināšanu Latvijā un citos Bankas mērķa tirgos, Bankas akcionāri ir pieņēmuši lēmumu palielināt Bankas kapitālu par 6 miljoniem eiro.

Baltic International Bank akcionāri Valērijs Belokoņs un Vilorijs Belokoņs uzskata: „Baltic International Bank šogad atzīmē bankas 25. gadskārtu, un šajā gadā mēs sniegsim Bankas klientiem labāko, kas ir mūsu rīcībā – jaunus finanšu risinājumus, jaunas iespējas un nemainīgi izcilas kvalitātes individuālu servisu! Banka ir veikusi  būtiskas iestrādnes, kas ļaus pilnveidot un paplašināt tās darbību jaunos virzienos – ar profesionāliem un enerģiskiem kolēģiem ir papildināta Bankas darbinieku komanda, izvērtēti jauni mērķa tirgi, kā arī izstrādāts plašs produktu un pakalpojumu spektrs. Esam pārliecināti, ka pamatkapitāla palielināšana dos papildu iespēju paplašināt Baltic International Bank darbību Latvijā un ārpus tās, un ieguvēji būs visi Bankas esošie un potenciālie klienti!”

Lēmumu palielināt Baltic International Bank pamatkapitālu par EUR 6 000 004,10 (seši miljoni četri euro un 10/100) Bankas akcionāru sapulce pieņēma šā gada 26.janvārī. Pamatkapitāls tiks palielināts, emitējot jaunas 845 071 (astoņi simti četrdesmit pieci tūkstoši septiņdesmit viens) dematerializētas parastās vārda akcijas. Jaunais parakstītais Bankas pamatkapitāls pēc pamatkapitāla palielināšanas būs EUR 37 496 399,30, kas sastāvēs no 5 281 183 vārda akcijām ar balsstiesībām.

         Teika Lapsa
         AS „Baltic International Bank”
         Mārketinga un komunikācijas pārvaldes vadītāja
         Tālrunis: (+371) 6 7000 444
         E-pasts: teika.lapsa@bib.eu

Pielikumi