Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Ir noslēgusies AS "Valmieras stikla šķiedra" virtuālā konference
Emitents Valmieras stikla šķiedra, AS (5493006XWNR6BLL15O35)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2012-02-09 09:07:18
Versijas komentārs
Teksts

Vakar, 2012. gada 8.februārī, AS „Valmieras stikla šķiedra” aizvadīja virtuālo konferenci investoriem. Konferences laikā AS „Valmieras stikla šķiedra” valdes priekšsēdētājs Andris Oskars Brutāns, valdes loceklis un viceprezidents Andre Heinz Schwiontek un valdes loceklis un finanšu direktors Dainis Šēnbergs sniedza informāciju par uzņēmuma līdzšinējo attīstību un nākotnes perspektīvām.

Atbildot uz investoru jautājumiem, uzņēmuma pārstāvji informēja, ka 2013. gadā AS „Valmieras stikla šķiedra” tīrā peļņa ir paredzēta 5 milj. LVL apmērā, savukārt 2014. gadā, saskaņā ar prognozēm, tā varētu sasniegt 5.57 milj. LVL. Kā potenciāli jauni attīstības tirgi tiek minēti Indija un Japāna, kā arī Ziemeļamerika, kurā nākamo 2 gadu laikā AS „Valmieras stikla šķiedra” plāno dubultot savus pārdošanas apjomus.
Savukārt attiecībā uz dividendēm uzņēmuma pārstāvji norādīja, ka līdz šim izmaksāto dividenžu apjoms bijis stabils un sasniedzis ~30% no tīrās peļņas, taču AS „Valmieras stikla šķiedra” nav definēta dividenžu politika un par izmaksājamo dividenžu apjomu ik gadu lēmumu pieņem akcionāru sapulce.

Pilns virtuālās konferences ieraksts ir pieejams šeit: ej.uz/vssieraksts, savukārt konferences laikā sniegtā prezentācija pieejama Valmieras stikla šķiedra iepriekš sniegtajā paziņojumā - skatīt https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=489586&messageId=599410


Valmieras stikla šķiedra pateicas visiem, kas piedalījās virtuālajā konferencē!

Pielikumi