Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Izmaiņas HansaMatrix Padomes sastāvā
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-09-14 08:59:03
Versijas komentārs
Teksts

HansaMatrix dibinātājs Ilmārs Osmanis 2021. gada 13. septembrī atkāpies no HansaMatrix padomes locekļa amata.

HansaMatrix padomē I.Osmanis strādājis kopš 2021.gada 26.maija, līdz tam ilgus gadus bijis valdes priekšsēdētāja amatā. Turpmāk viņš paliks nozīmīgs HansaMatrix akcionārs un konsultēs uzņēmuma vadību vajadzības gadījumā.

I.Osmanis savas zināšanas un enerģiju turpmāk veltīs 3D fotonikas un optisko risinājumu uzņēmuma LightSpace Technologies attīstībai, kurā ir gan dibinātājs, gan valdes priekšsēdētājs. “Mēs strauji attīstāmies, darba apjoms ievērojami pieaug, tāpēc esmu nolēmis fokusēt savu nedalītu uzmanību papildinātās realitātes produktu attīstībai”, komentēja I.Osmanis.

“Mēs pateicamies Osmaņa kungam par milzu ieguldījumu HansaMatrix attīstībā. Viņa sasniegumi ir neizmērojami un es apbrīnoju viņa  redzējumu, viņa tieksmi pēc izcilības un neizsīkstošo enerģiju”, komentēja Padomes priekšsēdētāja Baiba Anda Rubesa, kura turpina darbu HansaMatrix padomē.

HansaMatrix padomē darbu turpina arī padomes priekšsēdētājas vietniece Ingrīda Blūma, padomes locekļi Anders Lennart Borg, Dagnis Dreimanis un Normunds Igolnieks.

Kontakti investoriem un medijiem:

Māris Macijevskis, CFA

Valdes loceklis, Finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com

Par HansaMatrix

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas darbojas Baltijas, Ziemeļvalstu un Eiropas Savienības tirgū un veic elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu augstas pievienotās vērtības produktu tirgus sektoros.

Pielikumi