Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Informācija par nozīmīga apjoma darījuma noslēgšanu ar saistīto pusi
Emitents Amber Latvijas balzams, AS (097900BGLZ0000056644)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-07-21 17:52:43
Versijas komentārs
Teksts

Atbilstoši Finanšu Instrumentu tirgus likuma 59.1 panta 7. un 10. daļas prasībām, akciju sabiedrības “Latvijas balzams” (turpmāk tekstā arī “Sabiedrība”) Valde informē, ka tā ir noslēgusi darījumu ar Šveices banku Credit Suisse AG, AS “Luminor banka” un vienā grupā ar Sabiedrību ietilpstošu uzņēmumu Amber Beverage Group Holding S.à r.l..

Darījums noslēgts, precizējot iepriekš parakstīto līgumu nosacījumus, tai skaitā starp Credit Suisse AG un Amber Beverage Group Holding S.à r.l. aizdevuma līgumu EUR 27 miljonu apmērā. Ir precizēta prasījumu tiesību nodošana bankām atbilstoši esošajai komercpraksei.

Darījuma ietekme uz Sabiedrības komercdarbību un uz Sabiedrības akcionāriem, kas nav šī darījuma dalībnieki, ir vērtējama neitrāli, jo darījums nepalielina esošo saistību apmēru. Par darījumu ir saņemts Revīzijas komitejas viedoklis.

 

AS "Latvijas balzams"

Valdes priekšsēdētājs

Intars Geidāns

Pielikumi