Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Informācija par COVID-19 ietekmi uz HansaMatrix ieņēmumiem 2020 Q4 un 12 mēnešos
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-01-12 11:53:59
Versijas komentārs
Teksts

Ņemot vērā pašreizējos notikumus saistībā ar COVID-19 izplatību visā pasaulē un Baltijas valstīs, HansaMatrix ar šo paziņojumu informē par ieņēmumu attīstību 2020. gada 4. ceturksnī un 2020.gadā.

Saskaņā ar operatīvajiem datiem, 2020. gada 4. ceturksnī uzņēmuma ieņēmumi sastādīja 5,61 miljoni EUR, kas ir par 15% mazāk salīdzinot ar 2019. gada 4. ceturkšņa ieņēmumiem. Savukārt Sabiedrības 2020. gada konsolidētie ieņēmumi sasniedza 22,6 miljonus EUR, salīdzinot ar iepriekšējo gadu samazinoties par 8%.

Gadu mijā ir vērojama COVID-19 situācijas pasliktināšanās un negatīvās ietekmes palielināšanās attiecībā uz dažu Sabiedrības klientu uzņēmējdarbību, bet tajā pašā laikā turpinās pozitīva tirgus tendence - palielināts pieprasījums datu tīklu un medicīnas ierīču sektoros. 2021.gada sākumā ir vērojama arī situācijas pasliktināšanās izejmateriālu transportēšanas ziņā, kas var atstāt iespaidu uz ražošanas pasūtījumu izpildes laikiem.

Kontakti investoriem un medijiem:

Māris Macijevskis, CFA

Valdes loceklis, Finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com

Par HansaMatrix

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu  produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos. Papildus ražošanas pakalpojumu sniegšanai oriģinālo iekārtu ražotājiem (OEM), uzņēmums piedāvā oriģinālas izstrādes produktu ražošanas (ODM) biznesa modeli, gan start-up, gan arī esošiem uzņēmumiem, kam nepieciešams produktu izstrādes partneris.

Pielikumi