Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Storent Investments AS Starpposma ziņojums par 2020.gada 3.ceturksni
Emitents Storent Investments, AS (894500QUY4PL0DT0MP25)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2020-10-30 15:30:34
Versijas komentārs
Teksts

Storent grupas ieņēmumu līmenis šā gada trešajā ceturksnī ievērojami pārsniedza otrā ceturkšņa rezultātus. Ieņēmumu pieaugums ir daļēji skaidrojams ar to, ka valstīs, kurā darbojas Storent grupa, tika atcelti ar Covid-19 saistītie ierobežojumi. Turklāt, Storent grupa ir pielāgojusi savu cenu politiku nestabilajai tirgus situācijai un svārstīgajām nomas cenām. Arī klienti ir sākuši apgūt mūsu jauno pakalpojumu - tiešsaites nomas platformu. Storent grupas kopējais apgrozījums 3.ceturksnī pieauga par 11% salīdzinājumā ar to pašu periodu 2019. gadā un tas saistīts ar veco tehnikas vienību pārdošanu.

Storent tiešsaistes tehnikas nomas platforma interneta vidē, kur bezkontakta veidā var veikt pilnu nomas procesa ciklu, Baltijas valstīs tika atklāta marta beigās. Reģistrējušos jauno klientu skaits turpina pieaugt. Tāpat arī ik mēnesi pieaug digitālo autorizāciju un elektroniski parakstīto dokumentu skaits, kā arī tiešsaitē veikto pasūtījumu skaits (pieaudzis ir gan pasūtījumu, gan ieņēmumu skaits).

Grupas vadība izvirzītā prioritāte pārdošanas un klientu apkalpošanas komandai un mārketingam joprojām ir tiešsaistes platformas popularizēšana, jo pieredze tiešsaistes nomā ir kļuvusi par izšķirošo noteicēju laikā, kad tirgū valda tehnikas pārpalikums un nomas cenu līmenis ir zems. Storent grupa turpina sadarbību ar tiešsaites pārnomāšanas tehnikas piegādātāju Preferrent, kas ļauj mums paaugstināt nomas tehnikas apjomus, neieguldot kapitālu. Sadarbību ar Preferrent mēs plānojam attīstīt līdz pat 40 % no Storent nomas gada laikā.

 

Baiba Onkele

AS Storent Investments Finanšu direktore

Tālrunis: + 371 29340012

E-pasts: baiba.onkele@storent.com

www.storent.com

Pielikumi
STORENT starpposma zinojums 2020-Q3-LV.pdf (5233.47 kB)