Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SIA “DelfinGroup” tirdzniecībai biržā iekļauj 4. obligāciju laidienu 5 miljonu euro apmērā
Emitents DelfinGroup, AS (iepriekšējais nosaukums - ExpressCredit, SIA) (2138002PKHUJIMVMYB13)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2020-08-11 11:52:38
Versijas komentārs
Teksts

SIA “DelfinGroup” paziņo obligāciju ISIN LV0000802379 emisijas noteikumu 5.4. punktu prasību izpildi, kas noteica obligāciju iekļaušanu Nasdaq Riga Baltijas First North Obligāciju sarakstā. Atsaucoties uz Nasdaq Riga informāciju, obligāciju iekļaušana un tirdzniecība tiek uzsākta no 2020. gada 11. augusta.

“Šī ir jau ceturtā obligāciju emisija, ko DelfinGroup iekļauj Nasdaq Baltijas First North sarakstā, un mēs redzam, ka uzņēmuma klātbūtne kapitāla tirgos palīdz radīt ilgtspējīgu ilgtermiņa sadarbību ar investoriem. Pat neskatoties uz COVID-19 ietekmi uz finanšu tirgiem, mēs esam apmierināti ar rezultātiem - ja iepriekšējās obligācijas lielākoties iegādājās vietējie privātie investori, pēdējās emisijas investoru lokā bija gan privātie, gan institucionālie investori no Lietuvas un Igaunijas. Tieša saikne starp Nasdaq CSD un Clearstream Frankfurt ļāva emisijā piedalīties arī Rietumeiropas institucionālajiem investoriem,” sacīja DelfinGroup valdes priekšsēdētājs Agris Evertovskis.

Līdz ar 2020. gada 11. augustu Nasdaq Riga ir iekļautas trīs SIA “DelfinGroup” obligācijas, no kurām viena emisija (ISIN LV0000801322) tiek tirgota Nasdaq Riga Baltijas Regulētā tirgus korporatīvo parāda vērtspapīru sarakstā un divas emisijas (LV0000802213 un LV0000802379) Nasdaq Riga First North Obligāciju sarakstā.

SIA “DelfinGroup” kopumā ir emitējusi četrus obligāciju laidienus un tos iekļāvusi Nasdaq Riga biržā jau kopš 2014. gada. Šajā laikā uzņēmums ir piesaistījis obligāciju finansējumu 18,5 miljonu apmērā. Uzņēmuma investoru lokā, kuru skaits aizvien pieaug, ir gan privātpersonas, gan institucionālie investori no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un citām valstīm.

__________________________________________________________________

SIA DelfinGroup ir licencēts patērētāju kreditēšanas uzņēmums, kas dibināts 2009. gadā, un pārstāv zīmolus Banknote, VIZIA un Rīgas pilsētas lombards. Koncerna pamatpakalpojumi ir lombarda aizdevums, patēriņa aizdevums, kā arī senioru aizdevums, kura nosacījumi ir īpaši pielāgoti senioriem. Koncerns darbojas 38 Latvijas pilsētās un apdzīvotās vietās, kopumā 87 Banknote filiālēs, tāpat uzņēmums ir pārstāvēts digitālajā vidē ar attālinātu pakalpojuma sniegšanu – patēriņa aizdevumu jomā un internetveikalā. Uzņēmums nodarbina vairāk kā 270 profesionālus darbiniekus un 2019. gadā nodokļos ir samaksājis 2,97 miljonus euro. SIA DelfinGroup ir LAFPA un LTRK biedrs un ir saņēmis VID sadarbības programmas Zelta līmeņa statusu.

         Kristaps Bergmanis
         Tel.: +371 29144168
         E-pasts: kristaps.bergmanis@delfingroup.lv

Pielikumi