Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Izmaiņas AS "mogo" revīzijas komitejas sastāvā
Emitents mogo AS (213800DOKX626GYVOI32)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2020-02-05 16:22:01
Versijas komentārs
Teksts

AS "mogo" informē, ka 2020. gada 4. februārī tika ievēlēta jauna AS “mogo” revīzijas komiteja. Par revīzijas komitejas locekļiem tika ievēlēti Dārta Keršule, Jūlija Māsāne-Ose un Darja Maslova-Dolotova.

Darja Maslova-Dolotova ir ieguvusi sociālo zinātņu bakalaura grādu (B.Sc) Rīgas Ekonomikas augstskolā, kā arī ir Association of Chartered Certified Accountants locekle. Kopš 2019. gada oktobra Darja ir Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Gruzijas un Armēnijas reģiona finanšu direktore. Darjai ir plaša pieredze finanšu industrijā, vairāk kā piecus gadus strādājot ABLV Bank A/S, kā arī pirms tam strādājot PwC Latvija revīzijas nodaļā. 

Par AS “mogo”

AS “mogo” piedāvā klasisko finanšu līzingu, kreditēšanu pret klientam jau piederošu transportlīdzekli (atgriezeniskais līzings) un patēriņa kreditēšanu, ko ir iespējams saņemt piesakoties uzņēmuma mājaslapā, mobilajā lapā, pa telefonu, pie vairāk nekā 270 lietoto transportlīdzekļu sadarbības pārdevējiem vai klientu apkalpošanas centros lielākajās Latvijas pilsētās. Uzņēmuma pakalpojumus Latvijā jau izmanto vairāk kā 20 tūkstoši klienti. Šobrīd Mogo Finance S.A. grupas uzņēmumi veiksmīgi darbojas ne tikai Latvijā, bet arī Igaunijā, Lietuvā, Gruzijā, Armēnijā, Polijā, Bulgārijā, Rumānijā, Moldovā, Albānijā, Baltkrievijā, Uzbekistānā, Kazahstānā, Ziemeļmaķedonijā, Kenijā, Ugandā un Bosnijā un Hercegovinā turklāt uzņēmums plāno paplašināt savu darbību arī citās valstīs. Lai uzzinātu vairāk, apmeklējiet: www.mogofinance.com

   Darja Maslova-Dolotova
   Reģionālā finanšu direktore
   Tālrunis: +371 66900904
   E-pasta adrese: darja.maslova@mogo-bc.com

Pielikumi