Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Tiesas lēmums “Latvijas balzams” darbību neietekmē; turpinās eksports uz 180 valstīm
Emitents Amber Latvijas balzams, AS (097900BGLZ0000056644)
Veids 3.1. Papildu regulētā informācija, kas ir jāatklāj saskaņā ar dalībvalsts tiesību aktiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2020-01-30 16:50:24
Versijas komentārs
Teksts

Kliedējot baumas par iespējamu AS “Latvijas balzams” produkcijas realizācijas kritumu, Baltijā vadošā alkoholisko dzērienu ražotāja pārstāvji informē par patieso Nīderlandes Augstākās tiesas lēmuma ietekmi uz uzņēmuma darbību.

“Presē ir paradījušies vairāki skaļi virsraksti par “Latvijas balzams” ieraušanu tiesvedības procesos, kas ir neprecīzi, jo “Latvijas balzams” nav tajos iesaistīts. “Latvijas balzams” ir daļa no “SPI Group”, taču šie tiesas procesi norisinās starp citiem uzņēmumiem, un tā ir būtiska atšķirība,” norāda AS “Latvijas balzams” valdes priekšsēdētājs Intars Geidāns.

“”Latvijas balzams” ražotie produkti zem “Stolichnaya” un “Moskovskaya” preču zīmēm netiek izplatīti  Beniluksa valstīs jau kopš 2015. gada, tādēļ tas nekādā veidā neietekmē “Latvijas balzams” darbību un finanšu rezultātus. Centrālie šo degvīnu eksporta tirgi saglabājas nemainīgi,” informē Intars Geidāns.

AS “Latvijas balzams” ir vadošais alkoholisko dzērienu ražotājs Baltijā ar tradīcijām bagātu vēsturi kopš 1900. gada. Uzņēmumam pieder divas alkoholisko dzērienu ražotnes Rīgā – stipro alkoholisko dzērienu ražotne un dzirkstošo vīnu un vieglo alkoholisko dzērienu ražotne. “Latvijas balzams” ir viens no Latvijas vadošajiem eksportētājiem – tā produkcija pieejama 180 pasaules valstīs, kā arī uzņēmums ir viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem Latvijā. Kopš 2015. gada uzņēmums ir daļa no “Amber Beverage Group”.

 

Plašāka informācija:

Sabīne Rutka, Grupas komunikācijas vadītāja, “Amber Beverage Group”

E: sabine.rutka@amberbev.com

T: +371 26198363

www.lb.lv

Pielikumi