Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Plānotās izmaiņas AS “Citadele banka” valdē
Emitents Citadele banka, AS (2138009Y59EAR7H1UO97)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2019-11-05 16:02:40
Versijas komentārs
Teksts

Plānots, ka no 2020. gada 1. marta Vaidas Žagūnis kļūs par jauno bankas Citadele valdes locekli, kurš būs atbildīgs par korporatīvo klientu biznesa attīstību Baltijā.

Vaidasam ir vairāk nekā 18 gadus ilga pieredze banku sektorā: 2001. gadā viņš uzsāka darbu SEB bankā Lietuvā kā klientu vadītāja asistents, pēc kā sāka savu karjeru, ieņemot dažādus vadītāja amatus mazo un vidējo uzņēmumu biznesa segmentā. 2016. gadā Vaidas Žagūnis kļuva par SEB bankas Lietuvā valdes locekli un viceprezidentu, ar atbildību par privātpersonu segmentu.

Vaidas ir ieguvis maģistra grādu biznesa administrācijā Kauņas Tehnoloģiju universitātē, kā arī studējis Masačūsetsa Tehnoloģiju institūtā ASV. 

 “Tiecoties kļūt par īstu Baltijas banku čempionu, vēl centīgāk strādājam pie tā, lai pēc iespējas ātrāk nokomplektētu vislabāko komandu šim mērķim. Esmu lepns katrreiz, kad Citadeles grupai pievienojas patiesi pieredzējuši biznesa vadītāji. Tas ir mūsu panākumu un zīmola apliecinājums. Esmu pārliecināts, ka Vaidasa pievienošanās mūsu Baltijas korporatīvā biznesa komandai pacels to jaunā kvalitātes līmenī, kā arī sniegs ieguldījumu pārvaldības kvalitātē un vairos kopīgo komandas sajūtu,” saka Guntis Beļavskis, bankas Citadele valdes priekšsēdētājs.

Vaidas Žagūnis: "Patiesi priecājos pievienoties Citadeles komandai, jo īpaši brīdī, kad tirgū ir tik daudz iespēju! Fakti rāda, ka Citadelei ir milzīgs, vēl neatklāts izaugsmes potenciāls. Es vēlos pēc iespējas ātrāk kļūt par daļu no šī panākumu stāsta.”

Līdz šī gada beigām Citadele banka Vaidas kandidatūru virzīs apstiprināšanai Finanšu un kapitāla tirgus komisijā,  lai viņš varētu sākt pildīt  bankas valdes locekļa pienākumus ar 2020. gada 1. martu.

 

Papildu informācija:

Aiga Volksone

Tālrunis: +371 26333193

Mārketinga un korporatīvās komunikācijas daļas vadītāja

E-pasts: Aiga.Volksone@citadele.lv

 

Ilona Frīdmane

Investoru attiecību vadītāja

Tālrunis: +371 67010183

E-pasts: IR@citadele.lv

 

Mihails Goļevs

Finanšu institūciju daļas vadītājs

Tālrunis: +371 6 777 8585

E-pasts: IR@citadele.lv

Pielikumi