Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Informācija par izmaiņām AS “Olainfarm” meitas uzņēmumu valdēs un pilnvarojumos
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids 3.1. Papildu regulētā informācija, kas ir jāatklāj saskaņā ar dalībvalsts tiesību aktiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2019-04-12 13:54:36
Versijas komentārs
Teksts

Papildus informācijai par O.Grigorjeva, I.Krūkles, M.Raizberga un V.Krušinska atsaukšanu no AS “Olainfarm" valdes locekļa amata, AS “Olainfarm" paziņo, ka 2019.gada 09. aprīlī no AS “Olainfarm" meitas uzņēmumiem SIA “Latvijas aptieka”, reģ.nr. 40003094510, valdes locekļa amata ir atsaukti Oļegs Grigorjevs un Žanete Eihmane un, savukārt, no SIA “Silvanols”, reģ.nr. 40003233170,  valdes locekļa amata ir atsaukts Ingus Balandins, līdz ar ko minētām personām nav tiesību pārstāvēt attiecīgi SIA “Latvijas aptieka” un SIA “Silvanols”.

 

Vienlaicīgi AS “Olainfarm” informē, ka ir atsauktas visas pilnvaras, ko SIA “Latvijas aptieka” ir izdevusi līdz 2019.gada 08.aprīlim, un visas pilnvaras, ko SIA “Silvanols” ir izdevusi līdz 2019.gada 11.aprīlim.

 

Ievērojot iepriekš minēto, AS “Olainfarm” norāda uz iespējamiem pārpilnvarošanas faktiem un aicina pārliecināties par jebkuru pārstāvības tiesību, kas piešķirtas izmantojot atsauktajās pilnvarās piešķirtās pārpilnvarojuma tiesības, spēkā esamību,  kā arī rūpīgi izvērtēt jebkādu dokumentu un/vai rīcību, kas realizēta no minēto personu puses pilnvaru esamības laikā.

 

AS “Olainfarm” norāda, ka jebkuri dokumenti, darījumi un/vai rīcība, kas realizēta bez spēkā esoša pilnvarojuma attiecīgajai sabiedrībai (SIA “Latvijas aptieka” un/vai SIA “Silvanols”) nebūs saistoši un tai nebūs pienākums atbildēt par jebkādiem zaudējumiem, kas tādejādi varētu rasties kādai trešajai pusei.

 

AS “Olainfarm” aicina pārliecināties par esošām pārstāvības tiesībām pie attiecīgo uzņēmumu valdes. 

 

Informāciju sagatavoja:

Ludmila Baškirova

Juridiskās daļas vadītāja

lbaskirova@olainfarm.lv

tālr.+371 29949105

Pielikumi