Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par Eiropas Savienības fonda projekta pabeigšanu
Emitents Rīgas elektromašīnbūves rūpnīca, AS (25340065CF9HB5QZ3Z81)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2019-04-11 14:07:19
Versijas komentārs
Teksts

AS "Rīgas elektromašīnbūves rūpnīca" (AS RER) 2019. gada martā ir pabeigusi projekta Nr. 4.1.1.0/17/A/019 "Kompleksi risinājumi AS Rīgas elektromašīnbūves rūpnīcas energoefektivitātes paaugstināšanai" īstenošanu.

Projekta ietvaros ir iegādāta augstfrekvences strāvas lodēšanas sistēma elektrisko mašīnu tinumu galu lodēšana, divi gaisa kompresori, iekārta liesmas slāpējošo kabeļu izolācijas griešanai un noņemšanai kompaundštance vilces elektrodzinēja statora lokšņu sagatavju izciršanai, daudzfunkcionāla metināšanas iekārta MMA+MIG/MAG+TIG ar impulsa un divu impulsu metināšanas režīmiem,  prese ar matricu komplektu uzgaļu montāžai, vertikālās frēzēšanas apstrādes centrs ar CPV, žāvēšanas krāsns, abrazīvās attīrīšanas kamera virsmu attīrīšanai pirms krāsošanas, hidroabrazīvās griešanas iekārta un 800 LED apgaismes ierīces, kā arī veikta piecu ražošanas ēku vienkāršotā atjaunošana.

AS RER ir sasniegusi visus Projektā plānotos mērķus, kā arī īstenojusi Projektu pilnā apmērā divus mēnešus ātrāk, nekā sākotnēji tika plānots. Projekta rezultātā ir būtiski paaugstināta ražotnes energoefektivitāte.

Projekta īstenošanu līdzfinansē Kohēzijas fonds. Projekts tiek īstenots sadarbībā ar Centrālo Finanšu un līgumu aģentūru.

 

 

TAMĀRA ROGOVA
AS "Rīgas elektromašīnbūves rūpnīca"
galv.juriste        
tālr. +371 61301847; +371 27001052
E-mail: tamara.rogova@rer.lv

Pielikumi