Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SIA "ExpressCredit" ir vienīgais nebanku kreditētājs, kas iekļauts VID Padziļinātās sadarbības programmas Zelta līmenī
Emitents DelfinGroup, AS (iepriekšējais nosaukums - ExpressCredit, SIA) (2138002PKHUJIMVMYB13)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2019-03-26 16:08:38
Versijas komentārs
Teksts

2019. gada 20. martā SIA “ExpressCredit” ir kvalificējusies iekļaušanai VID Padziļinātās sadarbības programmas augstākajam Zelta līmenim.

Gada sākumā pēc sākotnējā izvērtējuma SIA “ExpressCredit” kvalificējās Sudraba līmenim un attiecīgi sagatavoja un ieviesa nodokļu risku vadības procedūras, kas nodrošināja sadarbības Zelta līmeņa statusa iegūšanu.

Kā liecina VID dati uz 2019. gada 20. martu, Padziļinātās sadarbības programmas Zelta līmenim ir kvalificējušies 76 uzņēmumi un SIA “ExpressCredit” šobrīd ir vienīgais nebanku kreditētājs starp šiem uzņēmumiem. No finanšu iestādēm sadarbības Zelta līmenim ir kvalificējušās arī 2 Latvijas komercbankas.

Augstākais Padziļinātās sadarbības līmenis sniedz vairākas priekšrocības un atvieglojumus sadarbībai ar VID. SIA “ExpressCredit” iegūtais augstākais Padziļinātās sadarbības programmas līmenis atbilst arī sabiedrības vīzijai – sasniegt augstāko novērtējuma līmeni.

Lai kvalificētos sadarbības Zelta līmenim, sabiedrībai ir jāatbilst vairākiem kritērijiem, kā piemēram, iepriekšējā gadā un izvērtēšanas brīdī nav kavēti pārskatu un deklarāciju iesniegšanas termiņi, pēdējo triju gadu laikā Valsts ieņēmumu dienesta administrēto nodokļu ieņēmumu kopsumma gadā pārsniedz 700 000 euro, nodokļu maksātāja darba ņēmēju mēneša vidējie darba vietā gūtie ienākumi ir lielāki par vidējo darba samaksu valstī un ir ieviesta nodokļu risku vadība.

   __________________________________________________________________

SIA "ExpressCredit" ir licencēts patērētāju kreditēšanas uzņēmums, kas dibināts 2009. gadā. Koncerns ir pārstāvēts ar zīmoliem “Banknote”, "VIZIA" un “Rīgas pilsētas lombards”. Koncerna pamatpakalpojumi ir patēriņa aizdevumi, distances aizdevumi, lombarda aizdevumi. Uzņēmums darbojas 39 Latvijas pilsētās un apdzīvotās vietās, kopumā 87 filiālēs, nodarbina vairāk kā 250 profesionālus darbiniekus un 2018. gadā nodokļos ir samaksājis 2,6 miljonus euro. SIA “ExpressCredit” ir LAFPA un LTRK biedrs.

         Kontaktpersona:
         Kristaps Bergmanis
         Tālrunis: +371 29144168
         Fax: +371 67809194
         E-pasta adrese: Kristaps.Bergmanis@banknote.lv

Pielikumi