Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par nozīmīgas līdzdalības iegūšanu uzņēmumā
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids 3.1. Papildu regulētā informācija, kas ir jāatklāj saskaņā ar dalībvalsts tiesību aktiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2019-03-07 09:41:41
Versijas komentārs
Teksts

Šī gada 20.februārī AS “Olainfarm” ir saņēmusi akcionāra Annas Emīlijas Maliginas dabiskās aizbildnes Signes Balderes - Sildedzes paziņojumu par to, ka no 2018. gada 12.septembra akcionāra līdzdalība ir būtiski palielinājusies līdz 7.8% no Sabiedrības balsstiesīgā kapitāla (turpmāk teksta – “Paziņojums”).

Ņemot vērā, ka Paziņojums ir apzīmēts kā iepriekš iesniegtās informācijas precizējums ar atsauci uz 2018.gada 28.septembra iesniegto paziņojumu, AS “Olainfarm” paziņo, ka nebija iepriekš saņēmusi Finanšu instrumentu tirgus likuma 61.2 pantam atbilstošu Annas Emīlijas Maliginas paziņojumu par nozīmīgas līdzdalības iegūšanu, kas būtu sastādīts 17.08.2016.g. ar Finanšu un kapitāla tirgus komisijas normatīviem noteikumiem Nr.140 apstiprinātajā formā.

Līdz ar to, Paziņojums tiek publicēts tādā veidā, kādā tas ir saņemts, saskaņā ar Finanšu instrumentu tirgus likuma prasībām un saskaņā ar 2019.g. 06.martā sniegto FKTK uzziņu”.

Pielikumā:  Annas Emīlijas Maliginas paziņojums.

 

AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar vairāk nekā 45 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. Šobrīd AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 60 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju. 

 

Informāciju sagatavoja:


Inga Krūkle, 
Valdes locekle 
AS “Olainfarm”
Tālr.: +371 28698449
E-pasts: inga.krukle@olainfarm.com

 

 

Pielikumi
A_E_Maliginas_Pazinojums_par nozimigu_lidzdalibu.pdf (1788.45 kB)