Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
HansaMatrix aicina uz sabiedrības 2018.gada 4.ceturkšņa un 12 mēnešu rezultātu virtuālo konferenci
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2019-02-22 12:24:34
Versijas komentārs
Teksts

HansaMatrix aicina piedalīties uzņēmuma rīkotajā virtuālajā konferencē 2019.gada 26.februārī plkst. 15:00 (pēc Latvijas laika). Lai piedalītos vebinārā, tam ir iepriekš jāreģistrējas – detalizēta informācija sniegta zemāk.

Virtuālo konferenci (vebināru) vadīs un uz dalībnieku jautājumiem atbildēs HansaMatrix valdes priekšsēdētājs Ilmārs Osmanis un valdes loceklis, finanšu direktors Māris Macijevskis. Vebināra prezentācija notiks angļu valodā, taču būs iespēja uzdot jautājumus arī latviešu valodā.

Vebināra ietvaros Ilmārs Osmanis un Māris Macijevskis iepazīstinās klausītājus ar HansaMatrix 2018. gada 4. ceturkšņa un 12 mēnešu rezultātiem un notikumiem. Pēc prezentācijas uzņēmuma pārstāvji atbildēs uz vebināra dalībnieku jautājumiem.

Ņemot vērā, ka vebināram atvēlētais laiks ir ierobežots, lūdzam Jūsu jautājumus iesūtīt iepriekš uz e-pastu: Ieva.Unda@nasdaq.com vai uzdot tos portālā naudaslietas.lv.
 

Pievienošanās nosacījumi
Lai sekotu līdzi vebināram, nepieciešams dators ar interneta pieslēgumu un austiņas.
Lai pieteiktos dalībai vebinārā, lūdzam iepriekš reģistrēties, izmantojot saiti: https://ej.uz/9xkb


Pēc reģistrācijas procesa pabeigšanas, uz norādīto e-pastu Jums tiks nosūtīta vebināra saite un instrukcijas. Pirmo reizi pieslēdzoties vebināram, Jums būs nepieciešams lejupielādēt sistēmas programmatūru savā datorā, kas aizņems tikai dažas sekundes. Turpmāk, piedaloties Nasdaq Baltic organizētos vebināros, tas atkārtoti nebūs jādara.


Kas ir vebinārs?
Vebinārs ir virtuāla konference, kuras laikā uzņēmuma pārstāvji sniedz informāciju par uzņēmumu, tā darbību un attīstības plāniem. Vebinārs sniedz iespēju klausītājiem saņemt informāciju no uzņēmuma pārstāvja tiešsaistē, atrodoties jebkurā vietā, kā arī saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem. Papildu informācija par vebināru pieejama šeit: https://nasdaqbaltic.com/lv/pakalpojumi/vebinari/.

Kontakti investoriem un medijiem:

Māris Macijevskis, CFA

Finanšu direktors, Valdes loceklis
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com

Par HansaMatrix

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu  produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos. Papildus ražošanas pakalpojumu sniegšanai oriģinālo iekārtu ražotājiem (OEM), uzņēmums piedāvā oriģinālas izstrādes produktu ražošanas (ODM) biznesa modeli, gan start-up, gan arī esošiem uzņēmumiem, kam nepieciešams produktu izstrādes partneris.

Pielikumi