Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Ir noslēgusies virtuālā konference par AS “HansaMatrix” 2018. gada 3.ceturksni un 9 mēnešiem
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-11-28 12:05:08
Versijas komentārs
Teksts

Šodien, 28.novembrī, AS „HansaMatrix” aizvadīja virtuālo konferenci investoriem. Vebināra ietvaros AS „HansaMatrix” valdes priekšsēdētājs Ilmārs Osmanis un valdes loceklis, finanšu direktors Māris Macijevskis analizēja 2018.gada 3.ceturkšņa un 9 mēnešu finanšu rādītājus, kā arī informēja par aktualitātēm uzņēmumā.

Uzņēmuma prezentācijas slaidi (angļu valodā) ir pievienoti paziņojuma pielikumā.

Pilns virtuālās konferences ieraksts ir pieejams: https://bit.ly/2KDABJv

Kontakti investoriem un medijiem:

Māris Macijevskis, CFA

Valdes loceklis, Finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com

Par AS “HansaMatrix”

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu  produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos. Papildus ražošanas pakalpojumu sniegšanai oriģinālo iekārtu ražotājiem (OEM), uzņēmums piedāvā oriģinālas izstrādes produktu ražošanas (ODM) biznesa modeli, gan start-up, gan arī esošiem uzņēmumiem, kam nepieciešams produktu izstrādes partneris.

Pielikumi
2018-11-28_HM_Webinar_EN.pdf (1295.31 kB)