Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “HansaMatrix” aicina piedalīties uzņēmuma prezentācijā “CEO Meets Investors” tiešraides konferencē
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-11-26 10:02:23
Versijas komentārs
Teksts

AS „HansaMatrix” aicina piedalīties uzņēmuma prezentācijā Nasdaq Baltic organizētajā tradicionālajā “CEO meet investors 2018” tiešraides konferencē, kas notiks 2018.gada 26.novembrī (pirmdiena), no plkst. 11:20 līdz 11:45 (pēc Latvijas laika), kurai investori aicināti sekot līdzi, izmantojot šo saiti: https://ej.uz/CEO_2018

Lai sekotu līdzi tiešraides konferencei, nepieciešams dators ar interneta pieslēgumu un austiņas.

Prezentāciju vadīs un uz dalībnieku jautājumiem atbildēs AS „HansaMatrix” valdes priekšsēdētājs Ilmārs Osmanis. Prezentācija notiks angļu valodā un tā sniegs vispārīgu informāciju par Sabiedrību, tās darbības stratēģiju, kā arī īsu finanšu rezultātu pārskatu.

Pievienota AS “HansaMatrix” prezentācija angļu valodā.

Kontakti investoriem un medijiem:

Māris Macijevskis, CFA

Finanšu direktors, Valdes loceklis
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com

Par AS “HansaMatrix”

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu  produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos. Papildus ražošanas pakalpojumu sniegšanai oriģinālo iekārtu ražotājiem (OEM), uzņēmums piedāvā oriģinālas izstrādes produktu ražošanas (ODM) biznesa modeli, gan start-up, gan arī esošiem uzņēmumiem, kam nepieciešams produktu izstrādes partneris.

Pielikumi
20181126_HMX_CEO_Meet_Investors_EN (1).pdf (886.55 kB)